Větrovka na plinkačku
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Zdravím,dnes jsem ještě proháněl hatsan Flash a přikládám soustřel na 25 metrů,vše na jedno nafouknutí ,jsem spokojený.zasobníky a nabíjení si myslím také sedlo ,je to mnohem lepší 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
		Re: Větrovka na plinkačku
Ahoj , Mám  ho  taky doma , zásobníky problém , mám  dotaz máš zásobníky  z  plasu nebo z hliníku  ?
Lítal jsem po webu a našel info , že ty staré z plastu stáhli a dodávají s novými z alu ?
Jinak flinta je to pěkná a dá se poladit
			Lítal jsem po webu a našel info , že ty staré z plastu stáhli a dodávají s novými z alu ?
Jinak flinta je to pěkná a dá se poladit

Ahoj  zásobníky mám také z plastu ,ty hliníkové se nechají myslím po petistovce dokoupit ,ale zatím to mydlim s těmi plastovými a vypadá to že už si to vše tak nějak sedlo ,už se mi v tom diabolky nesekaji ,chce to zezacatku pevné nervy a ono se to poddá   teď už jsem spokojený střílí to podle mě přesněji než pr 900 w,ale natáhnutí bicího mechanismu jde jemněji u pr 900 ,ale jde jen o zvyk
 teď už jsem spokojený střílí to podle mě přesněji než pr 900 w,ale natáhnutí bicího mechanismu jde jemněji u pr 900 ,ale jde jen o zvyk 
			 teď už jsem spokojený střílí to podle mě přesněji než pr 900 w,ale natáhnutí bicího mechanismu jde jemněji u pr 900 ,ale jde jen o zvyk
Ahoj , Mno já jsem koupil dva  hliníkové  a ani s nima  to nešlo . takže to posílám  zpět  a  podívám  se po nějaké jiné  větrovce ,  PRW 900  mám doma taky upravenou ,transfer port  ,  dvě  objímky  hlavně  aby to  s sebou nemlelo , předělaná páka závěru  a  nabíjecí jehla  ,  tlumítko
  ,  tlumítko   s tou jsem si  pěkně pohrál  a  funguje  bezvadně  , jen  chci něco co má  větší objem  vzduchu
  s tou jsem si  pěkně pohrál  a  funguje  bezvadně  , jen  chci něco co má  větší objem  vzduchu
			 ,  tlumítko
  ,  tlumítko   s tou jsem si  pěkně pohrál  a  funguje  bezvadně  , jen  chci něco co má  větší objem  vzduchu
  s tou jsem si  pěkně pohrál  a  funguje  bezvadně  , jen  chci něco co má  větší objem  vzduchu