(myšleno s nadsázkou)
  (myšleno s nadsázkou)výběr vzduchové zbraně
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
O větrovce se zásobníkem jsi nepřemýšlel? Při natahování se nezadýcháš a amputaci prstů též neriskuješ   (myšleno s nadsázkou)
  (myšleno s nadsázkou)
		 (myšleno s nadsázkou)
  (myšleno s nadsázkou)z ho.na bič neupleteš
			Re: výběr vzduchové zbraně
Přemýšlel,ale nechci být závislí na vzduchu. Flintu beru ven i na "půl" dne a vypráskám i 3sta ran. To by mi jedna kartuš určitě nestačila a tahat se někde s flaškou se mi opravdu nechce.
HW 97k black line cal. 4,5 + Athlon talos 6-24x50 ATMR1 SFP IR-MIL
SPA CP1-M Artemis cal. 4,5 + kolimátor
Daystate Wolverine HiLite v 16J ti na jedno naplneni nabidne 400 + vystrelu ,nektere FX i kolem 700   

Mini Me zazdil   Ve full je to ovšem trochu jiné...
 Ve full je to ovšem trochu jiné...   

Tím je myšleno co ?Romčan píše:Mini Me zazdilVe full je to ovšem trochu jiné...

----
Co taková ta větrovka co má kartuši místo pažby (gun power/ fire arrow- myslím) to by taky mohlo dát dost ran na jednu náplň ? případně nosit sebou dvě kartuše ??
Další úvaha je spíše k tématu tlakové láhve a plnění, zda existuje nějaká tlaková láhev, něco co bych pracovně nazval "externí kartuší" , která by měla dostatečnou kapacitu k uvedeným účelům, a byla tedy spíše menší a lehčí než láhev....
Kluci, já chtěl za 10-12t trochu slušnou pístovku a né k vůli flintě prodávat ledvinu  .
.
Já měl jen obavy z bezpečného nabíjení, nic víc.
A McMillan TAC-50 taky nechci!!!
 .
.Já měl jen obavy z bezpečného nabíjení, nic víc.
A McMillan TAC-50 taky nechci!!!
HW 97k black line cal. 4,5 + Athlon talos 6-24x50 ATMR1 SFP IR-MIL
Tak zrovna u etalonu třídy, jakým HW97 bezesporu je, máš riziko minimalizované, narozdíl od no-name vzduchovek. Ještě bezpečnější je pak AirArms TX200, ta je občas nazývána přepojistkovanou.
z ho.na bič neupleteš
V čem je bezpečnější AA TX200, oproti HW97?
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Rozdíl bude asi ve zlomcích % ale je tam mnohokrát diskutovaná pojistka natahovací páky navíc.
z ho.na bič neupleteš
HW97 má pojistku automatickou. Když natáhneš, můžeš mačkat jak chceš a pružina se neuvolní dokud nezaklapneš páku AND neodjistíš pojistku.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Dneska ráno jsem na chvilku provětral AATX, samotnému se mi do zimy moc nechtělo   

Dal jsem si jen 7 cvičných ran na 25 metrů, jen s oporou loktů. Jednu ránu jsem samozřejmě strhl, protože bych to nebyl já.

Dal jsem si jen 7 cvičných ran na 25 metrů, jen s oporou loktů. Jednu ránu jsem samozřejmě strhl, protože bych to nebyl já.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Já jsem ta cesta, pravda a život,“ odpověděl Ježíš. „Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne. Kdybyste mě znali, znali byste i mého Otce.
Kluci, děkuji za cenné informace  . Technická otázka, hlaveň 300 mm,"kompenzátor"? Prostě jak je dlouhá páka pod hlavní, když jsou v jedné rovině?
 . Technická otázka, hlaveň 300 mm,"kompenzátor"? Prostě jak je dlouhá páka pod hlavní, když jsou v jedné rovině?
HW vz AA- nehádejte se . Dík.
 . Dík.
 . Technická otázka, hlaveň 300 mm,"kompenzátor"? Prostě jak je dlouhá páka pod hlavní, když jsou v jedné rovině?
 . Technická otázka, hlaveň 300 mm,"kompenzátor"? Prostě jak je dlouhá páka pod hlavní, když jsou v jedné rovině?HW vz AA- nehádejte se
 . Dík.
 . Dík.HW 97k black line cal. 4,5 + Athlon talos 6-24x50 ATMR1 SFP IR-MIL
Pete, na tu kosu dobrý. Kdyby to šlo o 1cm níž, chvalitebný a bez úletu výborný. Ty jsi prostě  .
 .
 .
 .HW 97k black line cal. 4,5 + Athlon talos 6-24x50 ATMR1 SFP IR-MIL
Optiku mám nastřelenou na 20 metrů, proto to chodí na 25 metrů výš, na 30 metrů je to zase ve středu   

Vzdůša střílí lépe než já, ta z domu nepůjde, jedině přes moji mrtvolu

Vzdůša střílí lépe než já, ta z domu nepůjde, jedině přes moji mrtvolu

„Já jsem ta cesta, pravda a život,“ odpověděl Ježíš. „Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne. Kdybyste mě znali, znali byste i mého Otce.
Yo,
Zopar hodiek uz citam forum pretoze chcem si kupit neaku vzduchovku. Zatial pozeram po Hatsan 105 a Gamo CFX (este som videl na stranke hatsanu ze je 150 ale tu som zial nikde nevidel). Ide mi o strelbu na cca 30 -40metrov s dobrou presnostou,silou, kvalitou spracovania a hlavne pevnu hlaven. Neake vyhody nevyhody oboch vyrobcov etc? skusenosti?
vopred dakujem
PS: mam nulove skusenosti v tejto sfere
Zopar hodiek uz citam forum pretoze chcem si kupit neaku vzduchovku. Zatial pozeram po Hatsan 105 a Gamo CFX (este som videl na stranke hatsanu ze je 150 ale tu som zial nikde nevidel). Ide mi o strelbu na cca 30 -40metrov s dobrou presnostou,silou, kvalitou spracovania a hlavne pevnu hlaven. Neake vyhody nevyhody oboch vyrobcov etc? skusenosti?
vopred dakujem
PS: mam nulove skusenosti v tejto sfere

Gamo CFR Whisper IGT (Tunning: Spust, Piest, Natahovanie)+ Hawke Sport HD 3-9x40 AO Duplex