Vykašlete se pánové na Hatsany,Gama apod, a kupte si Weihrauch nebo jinou kvalitní pušku.Budete na ní dýl šetřit ale odpadne vám následná permanentní nasranost při střelbě s poloplastovýma nedodělanýma křápama,jejichž přesnost enni snad ani na úrovni praku.Já osobně,než si koupit něco tak nekvalitního,tak sicelý ten koníček snad radši odpustím,pokud nemam peníze na plně funkční a uspokojivý nástroj.Přijde mi to logické,nač vyhazovat peníze za krámy,které mě místo radosti jen nervují...????

.Je to sériová výroba a může se stát, že se něco podělá
 .Je to sériová výroba a může se stát, že se něco podělá  To by však měla eliminovat výstupní kontrola.Ale za ty plastové sračky by se měli stydět
 To by však měla eliminovat výstupní kontrola.Ale za ty plastové sračky by se měli stydět  Plast nikdy nemůže nahradit kov v namáhaných částí zbraně.Konstruktér nechť si na hlavu popel sype
 Plast nikdy nemůže nahradit kov v namáhaných částí zbraně.Konstruktér nechť si na hlavu popel sype 

Aluzinkové znám jen plechy na střechu.Tyto dva prvky jsou odolné vůči povětrnostním podmínkám,ale s pevností by se rovnaly plastu.A když už něco od hliníku,tak kalený dural.Al Mg Mn Zr.
 Aluzinkové znám jen plechy na střechu.Tyto dva prvky jsou odolné vůči povětrnostním podmínkám,ale s pevností by se rovnaly plastu.A když už něco od hliníku,tak kalený dural.Al Mg Mn Zr.