Glock full auto
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Tak kdyz uz jste to vsechno nakousli, chtelo by to teda doresit jak se teda takova uprava provadi. Samozrejme at si to doma zkousi kazdej sam za cenu nezvratne upravy a co hur, nezvratnemu odebrani ZP a peknych problemu na policii. A kde se da koupit ona zahadna kostka? Na googlu jsem nic nenasel. Nasel jsem tam teda jedno video s takto upravenou zbrani
Mně to ze studijních důvodů taky zajímá, ovšem sám bych to nedělal.
Jak říká můj kamarád "český národ to je hnus", takže by trvalo jenom chvilku a někdo by vás práskl. Kromě toho každých pět let se musí se zbraněmi na kontrolu a pochybuji, že ta úprava je vratná beze stopy. Podle mě žádná zázračná součástka, která se jenom někam vloží a už je to FA neexistuje, vždycky se musí zasáhnout do konstrukce - třeba tou drážkou.
A je si někdo jistý tím, že policajti při pravidelných kontrolách nedostanou pokyn se u Glocků podívat, jestli tam něco takového není?
Jak říká můj kamarád "český národ to je hnus", takže by trvalo jenom chvilku a někdo by vás práskl. Kromě toho každých pět let se musí se zbraněmi na kontrolu a pochybuji, že ta úprava je vratná beze stopy. Podle mě žádná zázračná součástka, která se jenom někam vloží a už je to FA neexistuje, vždycky se musí zasáhnout do konstrukce - třeba tou drážkou.
A je si někdo jistý tím, že policajti při pravidelných kontrolách nedostanou pokyn se u Glocků podívat, jestli tam něco takového není?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Vsak uz kedisi davno bola tato suciastka rozkreslena uplne do podrobna v Streleckej Revue.Takze nieje ziadne tajomstvo a podla toho co tam pisali, tak sa len vymeni zadny diel zaveru = ziaden viditelny zasah do zbrane sa nekona. Ale urcite to za stratu ZP nestoji, lebo aj na slovensku plati stary zvyk, nebonznem ta, ale hlasit sa to musi