pistole makarov
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Taky bych za čtyři kačky/kus rád nějaké ulovil, tak se pochlub, kde mají hnízdo...  

Prý odpouští Bůh a navíc je někdy i milosrdný..., ale já jsem jen člověk a k tomu v širším slova smyslu pragmatický realista...!
			- mousesentinel
Re: pistole makarov
Zrovna koukám na zelený sport, kde nabízejí Makaróna duotone. Jedním slovem...boží  

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
			- mousesentinel
Tak dnes ráno konečně dorazila rukojeť z Izraele. Bohužel černá už nebyla. Ale nakonec se mi to i víc líbí takhle  Stejně jako každej cajk od FABu, i tahle rukojeť si mě získala hned po rozbalení. Konečně se už i u FABu naučili přikládat k balení i návod k instalace, takže montáž rukojeti byla dílem okamžiku. V ruce sedí nádherně. Ten bobřák sice zvětšuje délku pistole a nevypadá to zrovna nejlíp. Ale možňuje to krásný vysoký úchop bez toho, aby mě závěru kousal do ruky. No a úplně nejlepší je řešení vypouštění zásobníku. Geniální!
 Stejně jako každej cajk od FABu, i tahle rukojeť si mě získala hned po rozbalení. Konečně se už i u FABu naučili přikládat k balení i návod k instalace, takže montáž rukojeti byla dílem okamžiku. V ruce sedí nádherně. Ten bobřák sice zvětšuje délku pistole a nevypadá to zrovna nejlíp. Ale možňuje to krásný vysoký úchop bez toho, aby mě závěru kousal do ruky. No a úplně nejlepší je řešení vypouštění zásobníku. Geniální!  Tlačidlo je dobře umístěné přímo pod palcem. Stačí posunout páčku dopředu a zásobník sám vypadne ze zbraně. Výměna zásobníků se tak stává bleskovou záležitostí stejně jako u jiných moderních pistolí. Perfektní! Celé dopoledne jsem si s tím musel hrát
 Tlačidlo je dobře umístěné přímo pod palcem. Stačí posunout páčku dopředu a zásobník sám vypadne ze zbraně. Výměna zásobníků se tak stává bleskovou záležitostí stejně jako u jiných moderních pistolí. Perfektní! Celé dopoledne jsem si s tím musel hrát  Už se nemůžu dočkat, až to ve středu vyzkouším na střelnici.
 Už se nemůžu dočkat, až to ve středu vyzkouším na střelnici.
 Stejně jako každej cajk od FABu, i tahle rukojeť si mě získala hned po rozbalení. Konečně se už i u FABu naučili přikládat k balení i návod k instalace, takže montáž rukojeti byla dílem okamžiku. V ruce sedí nádherně. Ten bobřák sice zvětšuje délku pistole a nevypadá to zrovna nejlíp. Ale možňuje to krásný vysoký úchop bez toho, aby mě závěru kousal do ruky. No a úplně nejlepší je řešení vypouštění zásobníku. Geniální!
 Stejně jako každej cajk od FABu, i tahle rukojeť si mě získala hned po rozbalení. Konečně se už i u FABu naučili přikládat k balení i návod k instalace, takže montáž rukojeti byla dílem okamžiku. V ruce sedí nádherně. Ten bobřák sice zvětšuje délku pistole a nevypadá to zrovna nejlíp. Ale možňuje to krásný vysoký úchop bez toho, aby mě závěru kousal do ruky. No a úplně nejlepší je řešení vypouštění zásobníku. Geniální!  Tlačidlo je dobře umístěné přímo pod palcem. Stačí posunout páčku dopředu a zásobník sám vypadne ze zbraně. Výměna zásobníků se tak stává bleskovou záležitostí stejně jako u jiných moderních pistolí. Perfektní! Celé dopoledne jsem si s tím musel hrát
 Tlačidlo je dobře umístěné přímo pod palcem. Stačí posunout páčku dopředu a zásobník sám vypadne ze zbraně. Výměna zásobníků se tak stává bleskovou záležitostí stejně jako u jiných moderních pistolí. Perfektní! Celé dopoledne jsem si s tím musel hrát  Už se nemůžu dočkat, až to ve středu vyzkouším na střelnici.
 Už se nemůžu dočkat, až to ve středu vyzkouším na střelnici.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Taky se na ni chystam a taky se mi tam nelibi ten ocas.Jestli to neni duty tak to mozna odriznu.Doufam ze to s tim pak pujde do pouzdra.
Něco málo mám :-)
			- mousesentinel
Ty já bych jí tam možná asi nechal, není tam pro nic za nic. Ale každopádně, poku se ti to povede, tak se rád podívám 

Taky jsem čekatelem teto pažbičky. To vypouštění zásobníku mě zajímá.  Jde zlehka?
Kdo zlé strojí,nechť se zlého bojí!
			- mousesentinel
Stačí lehce posunout páčku a zásobník sám vypadne svou vahou. Nic nedrhne, všecko jde lehce 

Zdar, nedávno jsem si pořídil Bulharského Makarova. Dnes první střelba, střelivo SB zeleno šedá krabička. Makarov to celkem ustál.
To je normální S&B. Na tom nemá co ustát nebo neustát...
Martin
Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. Benjamin Franklin
			Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. Benjamin Franklin
Uvazuju o pouzdru od Falca pro Makarova.Libej se mi ty Exlusive bez zapinani..Mam ale strach aby z toho zbran samovolne nevypadla.Nekdo nejaky zkusenosti?Konketne bych se rozhodoval mezi timhle http://www.falco.sk/cs/e-obchod/pouzdra ... -4905.html A timhle.U nej se mi libi mornost dvou uchyceni. http://www.falco.sk/cs/e-obchod/pouzdra ... -4904.html Nejake poznatky a zkusenosti?Diky.
Něco málo mám :-)
Osobní zkušenost nemám, ale když je tam šroubek pro nastavení odporu při tasení, tak bych se vypadnutí zbraně nebál...
Martin
Tak přidám fotku   Ať nám vlákno nezapadne
  Ať nám vlákno nezapadne  
 Ať nám vlákno nezapadne
  Ať nám vlákno nezapadne  
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
			- 
				Beretta 9mm
Taky jsem si pořídil jednoho Bulharského Makarova a jsem s ním naprosto spokojen. Malá placatá pistole na náboj o kterým si myslím, že na běžnou obranu v poho stačí. Mám vícero zbraní ale na nošení bude Rusák č.1.