pistole Heckler a Koch
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				lubba
chci si koupit pistoli Heckler a Koch compact, ráže .45 Auto. jaký na tuto máte názor a jaké máte zkušenosti??? je spolehlivá? Dřívě jsem měl Glock 19. Co je lepší?
		- 
				Dědek Plesnivák
Zas jeden člověk, co se chce dovědět, jak je HK lepčí než cokoliv jiného. Je to zbraň, jako každá jiná. Ano, dělá v terči větší dírky a větší rány....
Stačí....?
Stačí....?
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
			K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
- 
				Dawe1
Bych chtěl mít opravdu Vaše problémy...  .
 .
Já mám USP v 9mm Luger a až na několik maličkostí jsem s ní spokojený. Každý má svou preferenci. Já bych nedal pryč žádného ze Sigů a HKčko i Glocky klidně jo. Kamarád, který sbírá taky moderní krátké zbraně v USA by zas nikdy nedal pryč Walthera.
 .
 .Já mám USP v 9mm Luger a až na několik maličkostí jsem s ní spokojený. Každý má svou preferenci. Já bych nedal pryč žádného ze Sigů a HKčko i Glocky klidně jo. Kamarád, který sbírá taky moderní krátké zbraně v USA by zas nikdy nedal pryč Walthera.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius