) nevadi dovtedy sa naučím aspon klasické mieridla. Potom dam recenziu
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Rado sa stalo, nech slúžiMauzo píše:Ak sa nic nezmení tak zorka ultra 5,5 pride v pondelok
zena nic netuší ale nevadi potom to ukecam
A dakujeem Lukasz za drobne rady a hlavne za , ved ty vieš. Teraz idem zháňať kolimator

Premýšľam ci ist do ebay china alebo za podobnú cenu kupim normálne unas a bude aspon záruke. I ked ma lákajú tie repliky do maju celkom dobre funkcie ( zmena farby a ukazovateľa) cena okolo 25e hmmmm

Štvrtok vecer som objednal a uz je prvy vystrel zamnou ale len skúška na prázdno.
 Štvrtok vecer som objednal a uz je prvy vystrel zamnou ale len skúška na prázdno.  

)
)  )
) )
)  ) tu první a nechám jí v ráži 5,5
 ) tu první a nechám jí v ráži 5,5  ,tzn už žádné přehazovaní hlavně ale jen otevření druhého kufříku
 ,tzn už žádné přehazovaní hlavně ale jen otevření druhého kufříku  (ale už ho nemám kam dát
 (ale už ho nemám kam dát  i zámky=mám malé sourozence
  i zámky=mám malé sourozence  ) mi docházejí...
 ) mi docházejí... 

) a v 5,51 su neni. Inac ak mi to aj drhnu a neviem otom, tak to nieco poškodzuje?neze mi to odbrusi drážky v hlavni
) a v 5,51 su neni. Inac ak mi to aj drhnu a neviem otom, tak to nieco poškodzuje?neze mi to odbrusi drážky v hlavni  )
) olovo je měkký kov a více zanáší a snižují rychlost
 olovo je měkký kov a více zanáší a snižují rychlost 
 Tiež som skúšal všetky možné hypersupergalakticke diabolky ale ver že to za tie peniaze a nervy nestojí, vyberaj rozumom
 Tiež som skúšal všetky možné hypersupergalakticke diabolky ale ver že to za tie peniaze a nervy nestojí, vyberaj rozumom 

a teď už je tma,takže zkusím zítra co to prostřelí,a nasadím kolimátor
  a teď už je tma,takže zkusím zítra co to prostřelí,a nasadím kolimátor  (dnes mi došla baterie,novou nemohu najít
 (dnes mi došla baterie,novou nemohu najít  ) pak dám info
 ) pak dám info