Dobry napad Piku
 Dobry napad Piku  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Dobry napad Piku
 Dobry napad Piku  
 a kde je zakopaný pudlík
  a kde je zakopaný pudlík  

asi to dam na reklamaciu, ibaze
 asi to dam na reklamaciu, ibaze  asi oni budu mat s tym problem ked tam mam tu nastavovaciu skrutku  ci?
 asi oni budu mat s tym problem ked tam mam tu nastavovaciu skrutku  ci?
 To Zdendo: Jojo aj srdcari delaj nezjistne a podepusujou Hipokratovu prisahu a delaj nezjistene pokud teda nevemou nejakej ten uplatek ze jo....
 To Zdendo: Jojo aj srdcari delaj nezjistne a podepusujou Hipokratovu prisahu a delaj nezjistene pokud teda nevemou nejakej ten uplatek ze jo....   

Ale ja zatim na tomto nesbohatnul
  Ale ja zatim na tomto nesbohatnul 
 Mates: Pozri nemas na tom co stratit aspon budes vediet ako puska funguje. Ked urobis to co som ti popisal a aj ked zistis, ze mas zly ventil co s najvacsou pravdepodobnosotou aj bude tak ti ho predajca musi vymenit za novy alebo vyrobca. Mne, ked sa zlomil este povodne plastovy ventil asi po pol roku tak som sa skoro posral, ked naraz vyfukla kartusa, kde bolo asi 160bar!!
 Mates: Pozri nemas na tom co stratit aspon budes vediet ako puska funguje. Ked urobis to co som ti popisal a aj ked zistis, ze mas zly ventil co s najvacsou pravdepodobnosotou aj bude tak ti ho predajca musi vymenit za novy alebo vyrobca. Mne, ked sa zlomil este povodne plastovy ventil asi po pol roku tak som sa skoro posral, ked naraz vyfukla kartusa, kde bolo asi 160bar!!  ked tak ma opravte.
 ked tak ma opravte.AUUUU...Blue_L píše:...ten mesiac si nevystrelis - odhadujem....
 to ma bude boliet.... aspon kazdy druhy den som sa takto odreagovaval
 to ma bude boliet.... aspon kazdy druhy den som sa takto odreagovaval  na ovoci s predatormi
 na ovoci s predatormi  i ked mam ten pocit, ze nie vzdy lietalo OK (najlepsie je to s JSB exact heavy)...
 i ked mam ten pocit, ze nie vzdy lietalo OK (najlepsie je to s JSB exact heavy)... by som aj nahradne diely bol schopny ci u seba ci v susedstve vyrabat, ale pokym je zaruka, nejdem takto
 by som aj nahradne diely bol schopny ci u seba ci v susedstve vyrabat, ale pokym je zaruka, nejdem takto  tak nejako v skratke - kovovyroba
 tak nejako v skratke - kovovyroba  (ja plecharina, v susedstve trieskove obrabanie)
 (ja plecharina, v susedstve trieskove obrabanie) 

Dúfam, že to takto dlho vydrží. Ďakujem členom fóra, ktorí mi priebežne radili ako odstrániť závady, najmä členovi Blue_L.
 Dúfam, že to takto dlho vydrží. Ďakujem členom fóra, ktorí mi priebežne radili ako odstrániť závady, najmä členovi Blue_L.
 Skor tam zadny neni je to zalepene.
  Skor tam zadny neni je to zalepene. dik
 dik