V
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Poslední 4 krabičky z této série jsem raději už nacpal do Slávie.
  Poslední 4 krabičky z této série jsem raději už nacpal do Slávie. .
. ? To je opet serie v serii ..chapes to Lukasz
 ? To je opet serie v serii ..chapes to Lukasz  ?
?
 Ale to je záležitosť hlavne súťažných strelcov(predpokladám aj ty, ja medzi nich nepatrím), pre ,amatérov´ nastáva otázka načo je potom hľadanie najlepšej série, keď v jednej sérii vznikajú takéto rozdiely? Práve ten koniec série by mal byť už inou sériou ako píšeš. To je už asi otázka nastavenia presnosti a kontroly vo fabrike. Ale s tým sa asi nič nedá robiť, to že sa to stáva u .22l.r. bežne som počul dosť príbehov, tiež dokonca aj u najdrahších nábojov. Ako to teda riešiš s exactami, vyraďuješ automaticky po pár úletoch celú krabičku?
  Ale to je záležitosť hlavne súťažných strelcov(predpokladám aj ty, ja medzi nich nepatrím), pre ,amatérov´ nastáva otázka načo je potom hľadanie najlepšej série, keď v jednej sérii vznikajú takéto rozdiely? Práve ten koniec série by mal byť už inou sériou ako píšeš. To je už asi otázka nastavenia presnosti a kontroly vo fabrike. Ale s tým sa asi nič nedá robiť, to že sa to stáva u .22l.r. bežne som počul dosť príbehov, tiež dokonca aj u najdrahších nábojov. Ako to teda riešiš s exactami, vyraďuješ automaticky po pár úletoch celú krabičku? 
 ,samozřejmě vyjímka potrvrzuje pravidlo.
  ,samozřejmě vyjímka potrvrzuje pravidlo. 
   no nikdy neni nic vylouceno. Ja mal napriklad 5krabicek 250ks heavy 1,175gramov pomichane s jumbo 1,03g.
 no nikdy neni nic vylouceno. Ja mal napriklad 5krabicek 250ks heavy 1,175gramov pomichane s jumbo 1,03g.   Tazke nikto neni neomylny ani nic neni vylouceno ani spinavost hlavne nevynimajuc.
 Tazke nikto neni neomylny ani nic neni vylouceno ani spinavost hlavne nevynimajuc.