Já jsem taky vlastníkem CZ a uplně v pohodě a znám spoustu lidí,co jsou na tom stejně,proto mě to tu zarazilo.
Prostě mam snad kliku zrovna na super originál,jak to tu zmiňují..

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
add: materiál rámů - patrně se chystá kompakt 75 BD s plastovým tělem, na IWA to měli na stánkuMarksman píše:attius píše: .....CZ je celosvětově uznávaná legenda,nejčastěji kopírovaná zbraň... Veď to! Je legenda a práve z toho CZUB niekoľko rokov ťaží. Žiadny pokus o inováciu (s výnimkou druhu materiálu rámu či nutnosti použitia blokácie) či vlastnú novú konštrukciu - čo je škoda. A ďalej je smutné i to, že mnohé kópie svoj originál čo do kvality spracovania a použitého materiálu predčili
P.S.: Na doplnenie: ja sám mám aj CZ a som s ňou spokojný.
To attiusattius píše:Aha..mě vůbec nenapadlo,že zpracování pistolí v USA se může lišit od zdejšího..hm...
Já jsem taky vlastníkem CZ a uplně v pohodě a znám spoustu lidí,co jsou na tom stejně,proto mě to tu zarazilo.
Prostě mam snad kliku zrovna na super originál,jak to tu zmiňují..
 Asi to bude tim ubohym komplexem ktery svira hodne cechu ze co je vyrobeno v zahranici musi byt lepsi nez tuzemsky product...proste male, neobjektyvni mysleni.
  Asi to bude tim ubohym komplexem ktery svira hodne cechu ze co je vyrobeno v zahranici musi byt lepsi nez tuzemsky product...proste male, neobjektyvni mysleni. .  Na druhou stranu ale cinske kopije 1911 od Norinca jsou pry velmi kvalitni s lepsi oceli nez orig. Colty.  Tady v Kanade stoji asi $375 coz je zhruba polovicni cena CZ 75B a to uz laka.
.  Na druhou stranu ale cinske kopije 1911 od Norinca jsou pry velmi kvalitni s lepsi oceli nez orig. Colty.  Tady v Kanade stoji asi $375 coz je zhruba polovicni cena CZ 75B a to uz laka.
Ty mě děsíšselag píše:V začátcích sem si pořídil CZ 75 B - i přes několikerou reklamaci, se ji nepodařilo spolehlivě rozchodit, následoval prodej. O několik let později sem pořídil CZ 75 P - 01. Reklamovaná 2x a prodaná. No a před měsícem sem si pořídil CZ 75 SP - 01. Je to zbraň dolaďovaná, možná i spec. vybíraná. Při koupi sem nevěřil svým očím - vůle žádné, zpracování O.K. a po vystřelení cca 400 ran naprosto bez problémů. Tak jen pevně doufám, že se mi do třetice poštěstilo a konečně budu mít výrobek CZ odpovídající kvality a spolehlivosti.