to druhé je taky dobré, ale řekl bych, že to RPG předtím doletělo dál
Střelecká videa
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
vlčák
-
cezeta
Ono to taky není proti odhodlanému magorovi, který už má namáčknuto a chybí mu poslední fouknutí na spoušti aby tě popravil. To je na blba, co využívá zastrašující hodnotu pistole a nepředpokládá, že se tak jasnému argumentu vzepřeš. Když čekáš, že se něco stane, tak máš reakční dobu kolik? 0,2s? Ale kolik máš když děláš něco jiného a najdenou se to stane? Myslím že by jsi koukal jak by jsi to neodmáčkl do hlavy ale (možná) někam do vzduchu 
-
vlčák
jo to už jsem tu také vyděl, příklad úchopového reflexu, když padáš, máš tendenci se něčeho chytit a když držíš prst na spoušti, tak je na průser zaděláno, slyšel jsem i případ, kdy přelézal plot s pistolí v ruce a jak se držel při přelézání, tak si postřelil nohu... ( stejný případ, když zatnete pěst , automaticky sevřete i ukazováček )
-
Stanislav Lukš
Prošel jsem si pár posledních odkazů a nedá mi nereagovat.
1. Pokud bych střílel SA nebo DAO režimu (bez předepnutí), tak si nejsem jistý, že bych měl proti zkušenému borci šanci. Jistá vzdálenost je podle mne tak min. 3 metry.
2. Vidoe, kde je zabitého něco živého bych rozhodně nezavrhoval. Každý, kdo si koupil střelnou zbraň, by měl vidět alespoň dvě hodiny těchhle záznamů. A pak si ujasnit co a jak dál se zbraní.
1. Pokud bych střílel SA nebo DAO režimu (bez předepnutí), tak si nejsem jistý, že bych měl proti zkušenému borci šanci. Jistá vzdálenost je podle mne tak min. 3 metry.
2. Vidoe, kde je zabitého něco živého bych rozhodně nezavrhoval. Každý, kdo si koupil střelnou zbraň, by měl vidět alespoň dvě hodiny těchhle záznamů. A pak si ujasnit co a jak dál se zbraní.
Standa
-
epetr2008
To máš pravdu, ale jsou úchylové, co se na to koukají pro zábavu.Stanislav Lukš píše: 2. Vidoe, kde je zabitého něco živého bych rozhodně nezavrhoval. Každý, kdo si koupil střelnou zbraň, by měl vidět alespoň dvě hodiny těchhle záznamů. A pak si ujasnit co a jak dál se zbraní.
Ať už na zabíjení zvířat a nebo lidí.
-
Jihočech
-
epetr2008