Přihlásim se hned a né až potom,co někdo napíše,že bude sud!
To bude asi tim,že si tam jezdim zastřílet a né se nalejt

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

, já byl přihlášen jako sedmý, ale s větrovkou a to ještě žádné pivko nikdo nezařizoval
, já byl přihlášen jako sedmý, ale s větrovkou a to ještě žádné pivko nikdo nezařizoval  . Pak jsem se registroval znovu s pružinovkou a nechal původní záznam smazat
 . Pak jsem se registroval znovu s pružinovkou a nechal původní záznam smazat  . Konečně pořádná chlapská debata, pivo po závodě k tomu všude patří a já ho rád
. Konečně pořádná chlapská debata, pivo po závodě k tomu všude patří a já ho rád  .
 .
 hned druhý den co jsem řekl že bude pivko
 hned druhý den co jsem řekl že bude pivko  .... ne to jen tak do pivařů
 .... ne to jen tak do pivařů 
 .
 . 

a vůbec se za to nestydím...
 a vůbec se za to nestydím...  

a chápu pana Zdeňka Křapáčka , že profi střelec jeho kvalit , které jsou nezpochybnitelné , by se na srazu kde není žádný řád nudil...
 a chápu pana Zdeňka Křapáčka , že profi střelec jeho kvalit , které jsou nezpochybnitelné , by se na srazu kde není žádný řád nudil...  

ale mužou skusit dodavku,vlak nebo jinej prostředek
 ale mužou skusit dodavku,vlak nebo jinej prostředek  
   na sobotu když je ten navrat ke kořenum tak spravně,by mel každej vypadat tak jako před tema deseti lety ,,tak že se namalujte sežente paruky a jine vjeci v sobotu začiname
 na sobotu když je ten navrat ke kořenum tak spravně,by mel každej vypadat tak jako před tema deseti lety ,,tak že se namalujte sežente paruky a jine vjeci v sobotu začiname  

. To znamená, že s pevnýma mířidlama budeme mířit někde do vzduchu nad sklopku
. To znamená, že s pevnýma mířidlama budeme mířit někde do vzduchu nad sklopku    . No bude to sranda
 . No bude to sranda  
 )
 ) 

podruhé už jsem si jenom cinknul.
 podruhé už jsem si jenom cinknul.