Nějaká vhodná vzduchovka pro děti a mládež?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
No, zase ta záminka je že to kupuji malému k narozkám, tak je hloupé kupovat jako dárek něco jetého.
		Re: Výběr vzduchovky - S optikou, nebo bez? Pružinu, nebo pí
A ta váha na 6 let
Rozpočet opravdu není nijak velký, ale rozumná puška se pořídit dá. Rozhodně se vyhni čemukoliv co má těch 16J a přitom v ceně i "optiku". Ta moc dlouho nevydrží. V této cenové relaci se raději dívej po poctivě vyrobené klasice.
Na klasickou pružinovku zkus Crosman Copperhead 4.5 mm nebo třeba Crosman Remington Vantage 4.5 mm.
Ale já osobně bych v tvém případě doporučil pružinám se vyhnout a nebát se koupit CO2. Je to trochu víc muziky za podobnou cenu. Například určitě uděláš mladýmu (nejen ) velkou radost s osvědčenou Crosman 1077. Nejen že je to opakovačka, ale protože narozdíl od pružinovky v podstatě nekope, tak ti na ní vydrží i nějaká ta levná optika. Takže můžeš začít s flintou - a pokud vás to časem chytne, dokoupíš další příslušenství
  ) velkou radost s osvědčenou Crosman 1077. Nejen že je to opakovačka, ale protože narozdíl od pružinovky v podstatě nekope, tak ti na ní vydrží i nějaká ta levná optika. Takže můžeš začít s flintou - a pokud vás to časem chytne, dokoupíš další příslušenství  
			Na klasickou pružinovku zkus Crosman Copperhead 4.5 mm nebo třeba Crosman Remington Vantage 4.5 mm.
Ale já osobně bych v tvém případě doporučil pružinám se vyhnout a nebát se koupit CO2. Je to trochu víc muziky za podobnou cenu. Například určitě uděláš mladýmu (nejen
 ) velkou radost s osvědčenou Crosman 1077. Nejen že je to opakovačka, ale protože narozdíl od pružinovky v podstatě nekope, tak ti na ní vydrží i nějaká ta levná optika. Takže můžeš začít s flintou - a pokud vás to časem chytne, dokoupíš další příslušenství
Hmmm, zkusím si něco pročíst o plnění CO2.  Mám dílnu a svářečky CO2, takže pro plyn jezdím, ale jak se to řeší u střelby...to jsem si nepředstavoval...
			- 
				strelec3751
Pokud uvažuješ o CO tak si přečti vlákno o Crosman 1077 nebo QB 78 (lepší je 79, ale ta asi nebude nová k mání) a případně i vlákno o plnění. Já osobně si myslím, že nejvděčnější je QB. Crosman 1077 má "výhodu" zásobníku, ale díky tomu ne moc přátelskou spoušť.
Proč zatracovat bazarové kousky k narozkám? Co když ho to nechytne? Můj syn dostal Merlinku a pak tu nejlevnější M4 airsoft v elektrice na seznámení. Proč kupovat hned TOP aby to pak leželo doma? Já jsem si teď také koupil optiku na více jak 16 let starou Gamo 5,5 a na to moje občasné střílení na zahradě do terče bohatě stačí (cca 400,-)
Dobrý večer přeji . 
Včera jsem zde založil nové téma , ale bohužel nebylo inzerováno , tak by se chtěl pozeptat na pár informací alespoň pomocí této sekce .
Mám podobný problém jako Gooo, a také by chtěl poprosit o radu . Mám v plánu koupit vzduchovku ( cena cca 5000,-) .
Chtěl Vás tímto poprosit o radu , případně o typ na konkrétní značku , nebo model .
Na co bych se při hledání měl zaměřit ? Zda s pevnou , nebo zlamovaci hlavní ?
Mám se zaměřit na co nejvyšší ústovou rychlost ?
Našel jsem s rychlosí 390-500 fps... Je to možné ?
Četl jsem o systému IGT , ale šlo bohužel všechno o příspěvky staršího data, psalo se tam o problému s únikem plynu . Nevíte zda se to vyřešilo , nebo zda se jednalo jenom o závadu na jednom modelu?
Jestli máte někdo novší informace , budu za ně rád.
Děkuji .
			Včera jsem zde založil nové téma , ale bohužel nebylo inzerováno , tak by se chtěl pozeptat na pár informací alespoň pomocí této sekce .
Mám podobný problém jako Gooo, a také by chtěl poprosit o radu . Mám v plánu koupit vzduchovku ( cena cca 5000,-) .
Chtěl Vás tímto poprosit o radu , případně o typ na konkrétní značku , nebo model .
Na co bych se při hledání měl zaměřit ? Zda s pevnou , nebo zlamovaci hlavní ?
Mám se zaměřit na co nejvyšší ústovou rychlost ?
Našel jsem s rychlosí 390-500 fps... Je to možné ?
Četl jsem o systému IGT , ale šlo bohužel všechno o příspěvky staršího data, psalo se tam o problému s únikem plynu . Nevíte zda se to vyřešilo , nebo zda se jednalo jenom o závadu na jednom modelu?
Jestli máte někdo novší informace , budu za ně rád.
Děkuji .
Nijak to neřeš. Cpou se do toho jednorázové 12g bombičky, které v pohodě zakoupíš...¨Gooo píše:...takže pro plyn jezdím, ale jak se to řeší u střelby...to jsem si nepředstavoval...

Jsou i tací, kteří řeší adaptéry na větší zásobu CO2, ale pokud nehodláš denně střílet o sto šest, tak je to IMHO zbytečné.
- 
				Smazaný uživatel 5179
Pro malýho bych se taky klonil k COčku,  rozhodně ne 16J pistovku, kopou jako prase. 
Z pístovek 631ku, krásný bazarovky jsou za dva tisíce, náradní díly za hubičku.
Já dostal v deseti jetou svazarmovskou 631 a radost nad radost, i táta se vyřadí, neboj
			Z pístovek 631ku, krásný bazarovky jsou za dva tisíce, náradní díly za hubičku.
Já dostal v deseti jetou svazarmovskou 631 a radost nad radost, i táta se vyřadí, neboj

Kup si Sláviu 631 a nic nevymejšlej.Na kopání,no,jaký kopání u 631, si kluk bude muset zvyknout a časem se mu to bude třeba hodit.Stejně si ju kupuješ pro sebe a kluk je jen záminka,ne? 

V šesti letech nejspíš nebude mít synek radost ze vzduchovky, která bude zároveň bavit i tebe. Spíš nějaký Crossman na CO2, tuším, že Alexxxus ho má na svých stránkách v recenzi, to by mohlo být to pravé a nestojí to majlant.
z ho.na bič neupleteš
Jo,kup si Crosmana na sifón,v chladnu to moc nefunguje,nic na to neseženeš a až to kluka přestane bavit,můžeš to hodit do popelnice   Nemáš bombičky nestřílíš,z pružiny se dá střílet kdykoli,čímkoli
 Nemáš bombičky nestřílíš,z pružiny se dá střílet kdykoli,čímkoli  
Kolega ma pro mladeho nejaky Raven s detskou pazbou 7,5J a celkem ok. Akorat teda vybiral z x kusu, aby mel nejaky solidnejsi original. Taky bych se jako na jistotu klonil k s630/631 a vyhl se 16J.
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
			SPA CP-1M 4.5
Chlapci!, šestiletý dítě nemůže střílet se vzduchovkou pro dospělé-prostě to nejde, má krátký ruce. Takže Gamo delta Fox, QB 207 a jiné podobné dětské vzduchovky. neraďte prosím nesmysly.
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
			www.mopako.estranky.cz
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
co treba slavie 620 nebo lov2 ?
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
			"crosman 3576w .177