Dreslerovy flobertky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
jurasek59: To je sice dobrý nápad ale jak napotvoru bydlím přesně na druhé straně republiky takže by se mi to fakt nevyplatilo dělat takový výlet... 

Re: Dreslerovy flobertky
tak pak zkusit kontaktovat nějakého ze zdejších ostrostřelců tady se to psaním nevyřeší  jestli ti de střelba crosmanem tak asi trochu pistolí umíš a umíš si seřídit mířidla
kontaktovat nemá cenu asi nikoho,když to tu čtu,tak co střelec to jiný názor a zkušenost,takže formou chatování se ničeho pořádného nedoberu.Kolikrát mi přijde že jsou tyhle i jiné weby fakt snad prošpikované lhářema,trolama a skrytou reklamou.Jak píšu-zkusim nastřelit v týdnu ve svěráku a pak budu vědět,na čem jsem,popravdě čekám zklamání....Holt jsou věci,na které si člověk udělá reálný názor až když za ně utratí prachy a sám ozkouší.Nevýhoda toho je,že člověka taková osobní zkušenost stojí prachy no.Obávám se,že s Foxkou to nedopadne jinak a pujde do světa.Průměrně kvalitní dobře nastřelená vzduchovka (dlouhá nebo krátká) odvede zjevně mnohem lepší práci než sebelíp udělaná předražená flobka.Nemluvě už radši o tom,že krmit vzduchovou zbran vyjde snad 10x levněji....Ale to jsem neobjevil Ameriku,že....  

podívej už jsem to tady psal několikrát v 7.5 j je flobertka na prd ti co tak zázračně střílí bud mají trochu spíš hodně víc nebo lžou a dělají reklamu a pak ji mají za jiné peníze
Ono těch zázračných střelců zase tolik není. Myslím, že v tomhle vlákně by se dali spočítat na prstech jedné ruky.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
cernunos/jurasek59/ Na 200 procent je to rukama.Pravda je,ze kdyz jsem ji mel v ruce poprve,tak jsem taky trefil,nijak zazracny vysledky,ale trefil....cernunos/radim ti,necisti ji tolik a uvidis rozdil...jurasek59/ Jasne,jedte za vyrobcem a budete za blbce,protoze vam udela nastrel jako krava...Co se vykonu tyka,7,5J nema,je tam daleko vic.Ale to tady nebudu resit,nebot  budu kamenovan mravokarci,kteri me budou odkazovat na prislusny zakon o zbranich bla bla...   

- 
				J.Dressler
- Kontaktovat uživatele:
Cernunos:
Pokud máte problém se stavitelnými miřidly a jestli má špatný soustřel, pošlete mi flobertku k záruční opravě.
Máte na ni dva roky záruku, ve které bude oprava provedena zdarma.
			Pokud máte problém se stavitelnými miřidly a jestli má špatný soustřel, pošlete mi flobertku k záruční opravě.
Máte na ni dva roky záruku, ve které bude oprava provedena zdarma.
A máš to cernunos vyřešený. Pošli to výrobci k záruční opravě a ten si s tím jistě nejlépe poradí abys byl spokojený.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
			ZKM 452
Dresslerovky
Nezblaznili jste se  
   Zarucni oprava
 Zarucni oprava  
   Ach jo ...Umite vubec strilet...nebo jenom kecy...

Zarucni oprava
 Zarucni oprava  
 Ach jo ...Umite vubec strilet...nebo jenom kecy...Re: Dreslerovy flobertky
i mercedes muže mít něco špatně od toho je záruka takový servis se mě líbí
J.Dressler: Dobrý den,jsem rád,že jste se tu ozval a vážím si vaší nabídky.Já bych vám stejně během příštího týdne asi volal,dnes je svátek,tak nebudu rušit a ozvu se vám v pondělí a domluvíme se.Děkuji a přeji vám pěkný den.
paul67: Asi neni každý čarostřelec jako ty...Předpokládám že trefuješ se svojí flobertkou plechovku od piva na 35m každou ranou... 

Mám na pana Dresslera dotaz ohledně videa střelby na 25 metrů na pístový terč. Byly zde připomínky že je to sestříhané a tedy neprůkazné. Můžete se k tomu vyjádřit?
Dresslerovky, Špilas
			- 
				J.Dressler
- Kontaktovat uživatele:
Cernunos:
Problém s tím že nejde nastavit hlení níž opravím a flobertku pořádně prověřím co se týče přesnosti střelby. Pokud bude špatný soustřel tak to spravím, bude-li třeba vyměním hlaveň za novou.
Martk:
Ty videa jsou upravené a sestříhané proto, že každé má originál rozlišení FHD a velikost přez 1 GB. To se moc k publikování nehodí.
Stříleno je na obou na pistolový terč na 25 m.
https://www.youtube.com/watch?v=C086-LD ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=T5l2C0h ... e=youtu.be
Vystříhány jsou jen úseky kdy nabíjím flobertku a napomínám psa aby nedělal blbosti. To by stejně nikoho nezajímalo a nepatří to k věci.
Nebo to když jdu po páté ráně k terči zkontrolovat jak to střílí. Na druhém videu ještě do toho přijel kamarád na kole a hovoříme spolu, to také nikoho nezajímá.
Aby to nebylo tak velké, je to sestříhané a zmenšené na formát HD - 720p
Pokud má někdo pochybnosti-mám samozřejmě uložené i nesestříhané originály v původním rozlišení FHD a mohu na požádání předvést.
			Problém s tím že nejde nastavit hlení níž opravím a flobertku pořádně prověřím co se týče přesnosti střelby. Pokud bude špatný soustřel tak to spravím, bude-li třeba vyměním hlaveň za novou.
Martk:
Ty videa jsou upravené a sestříhané proto, že každé má originál rozlišení FHD a velikost přez 1 GB. To se moc k publikování nehodí.
Stříleno je na obou na pistolový terč na 25 m.
https://www.youtube.com/watch?v=C086-LD ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=T5l2C0h ... e=youtu.be
Vystříhány jsou jen úseky kdy nabíjím flobertku a napomínám psa aby nedělal blbosti. To by stejně nikoho nezajímalo a nepatří to k věci.
Nebo to když jdu po páté ráně k terči zkontrolovat jak to střílí. Na druhém videu ještě do toho přijel kamarád na kole a hovoříme spolu, to také nikoho nezajímá.
Aby to nebylo tak velké, je to sestříhané a zmenšené na formát HD - 720p
Pokud má někdo pochybnosti-mám samozřejmě uložené i nesestříhané originály v původním rozlišení FHD a mohu na požádání předvést.