Někdy si změř průměr střely kuličky a potom špičky. Je to rozdíl dvě desetiny milimetru tak je snad jasný že se to nedá zaměnit .
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Navíc já střílel do mezinárodního pistoláku,ten tvůj terčík je pidi-mini velikost.
 Navíc já střílel do mezinárodního pistoláku,ten tvůj terčík je pidi-mini velikost. Musím cvičit,dnes jsem si chtěl skočit pro krabku kulatých,kterou jsem si objednal v krámě ale nestíhal jsem ,tak bude až v pondělí,ale ještě jich tu asi 17 ks mam a k tomu celou krabku špičatých,to do přírody stačí přes víkend bohatě(ani to nevystřílí,ne že bych nechtěl ale snažím se bouchat rozumně,přeci jen nejsem milionář
 Musím cvičit,dnes jsem si chtěl skočit pro krabku kulatých,kterou jsem si objednal v krámě ale nestíhal jsem ,tak bude až v pondělí,ale ještě jich tu asi 17 ks mam a k tomu celou krabku špičatých,to do přírody stačí přes víkend bohatě(ani to nevystřílí,ne že bych nechtěl ale snažím se bouchat rozumně,přeci jen nejsem milionář  )
 )

Memůžu na to přijít, mám to většinou rozhozené na výšku, asi to strhávám při spouštění.mvoracek píše:Stranově dobrý, to ujde, ale proč to máš tak rozházené na výšku?
Špičky se na terč nehodí ale zase mají z Foxky fenomenální průbojnost