Pistole ráže 6,35Browning/.25ACP (CZ 36,45,92,DUO,Browning)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Něco málo mám :-)
Re: Pistole ráže 6,35Browning/.25ACP (CZ 36,45,92,DUO,Browni
Schanim na Browning 1906 udernik a nedari se,nevi nekdo jestli neni s necim stejnej?
Úderník jsem vyráběl na soustruhu známému na plynovku.Materiál z obyčejného šroubu,stočit na "hříbek",odvrtat pro zapuštěnou pružinu a potom jsem ručně z "hlavy" piloval materiál aby zůstal jen záchytný klínek.Kde končí stroje,začíná pilník a smirek.
Byla to pakárna,ale nebylo to ještě nic oproti výrobě ztraceného záchytu bicí pružiny.Ten má nešťastný tvar,protože pracuje jako opěra bicí pružiny a zároveň jako háček aby nešlo závěr přizvednout.
Pokud se ti nikdo neozve,tak popřeju trpělivost a šikovné ruce
PS: na zlomený úderník existuje ještě jedno ,dost prasácké řešení.V místě hrotu úderníku vyvrtat díru a strčit tam vhodně dlouhý hřebíků,aby dosáhl na zápalku a naopak aby se během přebíjení bezpečně schovával do závěru.
Byla to pakárna,ale nebylo to ještě nic oproti výrobě ztraceného záchytu bicí pružiny.Ten má nešťastný tvar,protože pracuje jako opěra bicí pružiny a zároveň jako háček aby nešlo závěr přizvednout.
Pokud se ti nikdo neozve,tak popřeju trpělivost a šikovné ruce

PS: na zlomený úderník existuje ještě jedno ,dost prasácké řešení.V místě hrotu úderníku vyvrtat díru a strčit tam vhodně dlouhý hřebíků,aby dosáhl na zápalku a naopak aby se během přebíjení bezpečně schovával do závěru.
Vim ze by sel udelat na soustruhu z pevnostniho sroubu,uz jsem to jednou delal a funguje.Jenze sem zmenil zamestnani a nemam se jak k soustruhu dostat.Vrtat to asi nepujde je to kaleny.
Tak jsem pořídil taky jednu mini pistolku. Nevíte nekdo jak se pozná kdy byla vyrobena??
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) nesquik dne 16 led 2015 17:16, celkem upraveno 1 x.
O tehle jsem premyslel v razi 22short,skoda ze ji nedelaly i 22LR to bych do ni sel.
Myslím ze ji dělali v 22lr. Pod označením "2000"
Ne jen 22short,aspon se mi ji ve 22LR nepovedlo najit http://www.gunsinternational.com/Astra- ... 3F1D4BA717
hezké to máš, to bych také unesl 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak omyl. Zkus Astra 7000, ta by měla byt stejne velikosti ale ráže 22lr. Otázkou je jestli se vubec nechá něco takového u nas sehnat. Pochybuju.
Asi neda Google mlci.No asi pujdu do tohodle,nic jineho maleho se mi nedari sehnad. http://www.bvs.cz/komise_pistole_star_s ... er_22.html
-
taky přidám jednu 

zase krasavice, ale pokoušíte nás 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
původně byla celá černá,ale takhle se mi zamlouvá víc 

DUO Cal. 6,35
Zdravím, chtěl sem se zeptat , někoho kdo vlastní popř. má zkušenosti s touto zbraní. Nátáhnu , ale pistole nevystřelí. Úderník zůstane v natažené poloze.
Děkuji
Přesunuto do odpovídajícího tématu, uživatel varován
Artifex
Děkuji
Přesunuto do odpovídajícího tématu, uživatel varován
Artifex