... nechaj si vyseknut z kože, alebo si sprav sam a mas pokoj navzdy. Ale inak by sa malo dat kupit bezne ako nahr. diel, tak ako aj pruziny a pod.tunerX píše:Zdravím Vás střelci, nevíte kde by se dalo sehnat nové těsnění pístu na S620?
Jen o vzduchovkach
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Zdar.
Viem že to už bolo a nieje to nič nové, ale ONLINE SÚTAŽ je myslím vcelku dobrá vec a nebolo by na škodu to oprášiť. Neviem či autor týchto stránok neuvažuje o pokračovaní: http://strelectvi.info/cz200s/
Ak nie, možno by sa našiel niekto kto by zbieral informácie a nahadzoval do tabuľky. Mesačne by sa vyhlásil najlepší.
Viem že to už bolo a nieje to nič nové, ale ONLINE SÚTAŽ je myslím vcelku dobrá vec a nebolo by na škodu to oprášiť. Neviem či autor týchto stránok neuvažuje o pokračovaní: http://strelectvi.info/cz200s/
Ak nie, možno by sa našiel niekto kto by zbieral informácie a nahadzoval do tabuľky. Mesačne by sa vyhlásil najlepší.
Naposledy upravil(a) ss2men dne 19 úno 2007 18:21, celkem upraveno 1 x.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj vsem, Online soutez nejak umlkla - a to ze dvou duvodu .. nemam cas to aktualizovat a chodi mi velmi malo nastrelu .. kdyz se najde nekdo, kdo tomu bude chtit vdechnout zivot a aktualizovat vysledky .. ozvete se mi.. sidewinders@seznam.cz
Děkuji za rady ten silon by byl asi nej.... chci dát do kupy svoji starou S620. Jinak dnes jsem si koupil novou S631 a optiku gamo 4x28 zastřílel jsem to a jsem spokojenej je to opravdu velký rozdíl oproti 620ce hlavně ta spoušť..... Přemýšlel jsem nejdřív o 634ce, ale když jsem je porovnával překvapila mě ta krátká hlaveň měl jsem strach že nebude tak přesná, proto jsem vzal starou a osvědčenoumc.gyver píše:Pasuje tam sylon z 631 a mas to vytěsněný líp než kúží

- jirkausti
- Kontaktovat uživatele:
hned jak bude trochu lepší počasí, zase si začnu hrát a pošlu nástřel.Sidewinder píše:Ahoj vsem, Online soutez nejak umlkla - a to ze dvou duvodu .. nemam cas to aktualizovat a chodi mi velmi malo nastrelu .. kdyz se najde nekdo, kdo tomu bude chtit vdechnout zivot a aktualizovat vysledky .. ozvete se mi.. sidewinders@seznam.cz

4 all
nová stránka www.vzduchovkyonline.wz.cz je zaregistrovaná, (zatiaľ neklikajte, nič tam nieje), teraz čakám na Sidewindera, kedy mi upne tabuľky ako aj výsledky.
Na stránke budú len dva druhy terčov, a to na 10 metrov a 30 metrov. taktiež budú definované podmienky, čo sa týka počítania bodov, scanovania, prerátavania bodov pri nedodržaní vzdialenosti.....
Výsledková tabuľka bude denne (aktualizovaná) Ak by bol záujem urobiť špeciál súťaž, napr. len "vz.47" nieje problém, ale súťažiacich musí byť min. 5.
Časom pribudne na stránke formulár na odosielanie výsledkov, spolu s nástrelom priamo z webu. Ale zatiaľ to je hudba budúcnosti.
nová stránka www.vzduchovkyonline.wz.cz je zaregistrovaná, (zatiaľ neklikajte, nič tam nieje), teraz čakám na Sidewindera, kedy mi upne tabuľky ako aj výsledky.
Na stránke budú len dva druhy terčov, a to na 10 metrov a 30 metrov. taktiež budú definované podmienky, čo sa týka počítania bodov, scanovania, prerátavania bodov pri nedodržaní vzdialenosti.....
Výsledková tabuľka bude denne (aktualizovaná) Ak by bol záujem urobiť špeciál súťaž, napr. len "vz.47" nieje problém, ale súťažiacich musí byť min. 5.
Časom pribudne na stránke formulár na odosielanie výsledkov, spolu s nástrelom priamo z webu. Ale zatiaľ to je hudba budúcnosti.
Dotaz -pružina
Ahojyk jsem také fandou všech Vzduchovek mám doma Slávku nějakou vzduch.pistol..ale proč píši..Zkoušel jsem jako ostatní udělat něco aby to mělo pořádný "švunk"ale vždy to zkrachovalo na pružině!!!Je tady někdo kdo má tu možnost nechat "utočit" dle daných rozměrů (i pro pistolové vzduch. silnější?§..nebo kontakt kde by mi s problémem pomohli?!..jedná s emi hlavně o pružinu!..ruzné odlehčení a podložení jsme už provedl..(jinak co mě ještě zajímá a zkoušel jsme to tady najít ale marně..o tlumení pružinového rázu..něco z PET láhví?!..Děkuji předem za odpovědi
Ráz pružiny PETkou neutlumíš, pouze eliminuješ to "zařinčení" uvnitř pístu a to celkem výrazně (mám to na S631) - vezmeš PET, ustřihneš kus aby se jím dal vyložit píst - někde to tu bylo, nechce se mi to hledat.
Jinak kvůli pružině zkus písnout trojovi, nebo si najdi nějakou pérovnu kde to udělají. Já se tuningu výkonu S631 vzdal poté co jsem pořídil CZ200S
Když do S631 nacpeš silný pero, jednak to bude hodně rázovat a druhak bude tvrdá spoušť, přesnost (pokud se o ní dá mluvit) půjde k čertu. Poměr mezi zvýšením výkonu a snížení přesnosti podle mě jednoznačně mluví proti přesnosti. Malorážka to nebude a ještě to bude nepřesný
Jinak kvůli pružině zkus písnout trojovi, nebo si najdi nějakou pérovnu kde to udělají. Já se tuningu výkonu S631 vzdal poté co jsem pořídil CZ200S

Když do S631 nacpeš silný pero, jednak to bude hodně rázovat a druhak bude tvrdá spoušť, přesnost (pokud se o ní dá mluvit) půjde k čertu. Poměr mezi zvýšením výkonu a snížení přesnosti podle mě jednoznačně mluví proti přesnosti. Malorážka to nebude a ještě to bude nepřesný

Redydin - no, když s tím budeš střílet jen do plechovek, tak tě to zhoršení přesnosti nemusí trápit...
tunerX - se zmiňuje o tom, že nekoupil 634 protože měla krátkou hlaveň a bál se, že by nebyla dost přesná... mám 631 a ta hlaveň je 5-6cm od ústí odlechčená na průměr 5mm , nevím co udělá s přesností, když přetlak proudí zezadu kolem diabolky v tom odlehčení ... ( nerozhodí to diabolku?) Není právě proto zkrácená hlaveň u té 634 ? (délka vývrtu stejná... )

tunerX - se zmiňuje o tom, že nekoupil 634 protože měla krátkou hlaveň a bál se, že by nebyla dost přesná... mám 631 a ta hlaveň je 5-6cm od ústí odlechčená na průměr 5mm , nevím co udělá s přesností, když přetlak proudí zezadu kolem diabolky v tom odlehčení ... ( nerozhodí to diabolku?) Není právě proto zkrácená hlaveň u té 634 ? (délka vývrtu stejná... )