zpracování odpovídá ceně,trošku nechápu proč je tvoje odřená
 ,kdoví kdo si s ní na prodejně hrál...
 ,kdoví kdo si s ní na prodejně hrál...kolimátorr je nejlepší takový ten za 17-28$,který mám i já
 a spousta dalších lidí,koukni na aliexpres nebo na DX
  a spousta dalších lidí,koukni na aliexpres nebo na DX  
 PS:menší rána než oproti Hatsanu 25 supercharger neznamená že je slabší

přesně jak psali kluci pohnout s hlavní(=povolit-->pootočit-->dorazit-->utáhnout)
pak to zkusit znova,doufám že střílíš JSB,zkus klasický exacty nebo RS!
jinak ty mířidla stejně mám skoro na doraz dolů a nic neprasklo a nepraskne neboj se

. samozřejmě je třeba mít holou hlaveň, ten plast musí jít dolů. Z hlavy fakt nevím co je tam za imbus. To ti musí poradit kolegové, co ji ještě mají. Já měnil hlaveň několikrát 4.5 za 5.5 a naopak a vždy vše ok, akorát se měnil nástřel. Jenže já používal Exacty a Heavy
. samozřejmě je třeba mít holou hlaveň, ten plast musí jít dolů. Z hlavy fakt nevím co je tam za imbus. To ti musí poradit kolegové, co ji ještě mají. Já měnil hlaveň několikrát 4.5 za 5.5 a naopak a vždy vše ok, akorát se měnil nástřel. Jenže já používal Exacty a Heavy

Odřená barva na odemykací páčce pro pumpování a mířidlech atd. ale to je jen kosmetika. Zatím jsem ji nevyzkoušel, nebyl čas. Olej je v úplně jiné lahvičce než je většinou vidět na fotkách, má jakoby jehlovou trubičkou ukončenou nálevku z kovu a je tam jen po dně oleje. Takže zatím vesměs zklamání za ty peníze, uvidím až se dám do střílení
 Odřená barva na odemykací páčce pro pumpování a mířidlech atd. ale to je jen kosmetika. Zatím jsem ji nevyzkoušel, nebyl čas. Olej je v úplně jiné lahvičce než je většinou vidět na fotkách, má jakoby jehlovou trubičkou ukončenou nálevku z kovu a je tam jen po dně oleje. Takže zatím vesměs zklamání za ty peníze, uvidím až se dám do střílení   ,ba ani imbus,tak asi tak,
 ,ba ani imbus,tak asi tak,