Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Měl jsem jej taky a jak píšeš, možná trochu víc zainvestovat do menšího dotu, ideál bych viděl tak 2. Pro lidi s vadou zraku velmi dobrá alternativa k pevným miřidlůmTiger píše:K tem kolimatorum. Zalezi kolik do nej chces vrazit. Kolimator za 5k nebo za 10k je urcite nekde jinde, ale otazka je jestli se ti to na pistoli za 5tisic vyplati. Ja jsem treba nakonec poridil za asi 1100 uzavrenej Nikko reflex 1x30 a za ty prachy celkem spokojenost. Jak jsem prostudoval tohle vlakno, tak tady ho na Zorkach par lidi ma. Sice tecka by mohla bejt mensi a kulatejsi, ale to je dan za nizkou cenu a v tyhle cenovy kategorii je to vlastnost a ne vada.
 za cca 17 $,super cena kvalita dobrá
  za cca 17 $,super cena kvalita dobrá   ale na ostrou bych to nedal záměrný bod 4 druhy,2 barvy (červená/zelená)
 ale na ostrou bych to nedal záměrný bod 4 druhy,2 barvy (červená/zelená)  
  s kruhem 65 MOA s tečkou 1 MOA,navíc se ten bod dá měnit kdyby se mi "nelíbil",je tam varianta:tečka,křížek,křížkolečko a kolečko s tečkou,tak snad se to nerozsype po pár výstřelech ale vypadá pevně:)
   s kruhem 65 MOA s tečkou 1 MOA,navíc se ten bod dá měnit kdyby se mi "nelíbil",je tam varianta:tečka,křížek,křížkolečko a kolečko s tečkou,tak snad se to nerozsype po pár výstřelech ale vypadá pevně:) 
  (pro  Moderátor jsem si kus "molitanu"/výplně vyřízl a jsem spokojenej)
 (pro  Moderátor jsem si kus "molitanu"/výplně vyřízl a jsem spokojenej)   

nejen ohledně kolimátoru posílám fotoalbum
  nejen ohledně kolimátoru posílám fotoalbum  

,je to standartní rail(Picatinny,Weawer=americký
 ,je to standartní rail(Picatinny,Weawer=americký  ) a ten má šířku 22,Zorka má 21,7(měřeno šuplérou
 ) a ten má šířku 22,Zorka má 21,7(měřeno šuplérou  ),oni píšou 20-23,ten "20" se tam v pohodě vejde kdyť ho tam mám,je to stejný jako u rybiny(11mm)píšou 10mm
 ),oni píšou 20-23,ten "20" se tam v pohodě vejde kdyť ho tam mám,je to stejný jako u rybiny(11mm)píšou 10mm  a ten jediný tam jde
  a ten jediný tam jde  
  =větší hmotnost
 =větší hmotnost  a to je na nic...
  a to je na nic... 
  cca 200ran "zatím"),jenže jak člověk pumpuje klepe s tím a nemusí to držet nástřel....
  cca 200ran "zatím"),jenže jak člověk pumpuje klepe s tím a nemusí to držet nástřel.... ,koukni do toho fotoalba mám to tam,je to super
 ,koukni do toho fotoalba mám to tam,je to super   a taky to drží tam kde má vejde se to krásně a dá se na to namontovat(zespodu )třeba svítilna tak to mám zrovna teď,střílel jsem za šera(zkušebně),jde tam cokoliv co potřebuje 22mm slot,škoda že je tam jen jeden
 a taky to drží tam kde má vejde se to krásně a dá se na to namontovat(zespodu )třeba svítilna tak to mám zrovna teď,střílel jsem za šera(zkušebně),jde tam cokoliv co potřebuje 22mm slot,škoda že je tam jen jeden už jsem to tam doplnil
 už jsem to tam doplnil jaká je velikost toho bodu na tom co máš ty?
 jaká je velikost toho bodu na tom co máš ty? ? něco podobného plánuju,jen tam chci udělat(vyvrtat) dírku do které postavím moderátor
 ? něco podobného plánuju,jen tam chci udělat(vyvrtat) dírku do které postavím moderátor  
  ,tak kdyby jsi měl ty rozměry nebo byl ochotnej to nakreslit  a naskenovat(nejen pro mně) tak by jsme byli moc rádi
 ,tak kdyby jsi měl ty rozměry nebo byl ochotnej to nakreslit  a naskenovat(nejen pro mně) tak by jsme byli moc rádi