Vážně mám v plánu jít do nějaké .177. O tom AA jsem už vážně uvažoval. Chtěl bych si zkusit HFT.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Netvrdim ze original je zly. Zvyknem strielat potkanov a drobnu zver co sa mi pripletie do zahrady na 30m, takze je celkom presna, ale ked som ho kupil musel som hlaven vyrovnavat lebo bola prehnuta.Slavek0269 píše:Mám originál hlaveň .22 s drobnou úpravou náběhu diabolky do komory, úpravou zásobníčků a s patřičnou úpravou výkonu mi Exacty RS chodí na 25 m jednou dírou. Nemyslím si, že je potřeba vždy sahat po nové hlavni. Ty originální zlé nejsou.

což by mi na začátek stačilo
  což by mi na začátek stačilo  (než budu mít řidičák,plnírna je v Liberci kousek)
 (než budu mít řidičák,plnírna je v Liberci kousek) 

případně nějakej Galatian
 případně nějakej Galatian 

možná později "nějaký" to HFT setkání
  možná později "nějaký" to HFT setkání  

. Aspon mne sa naj osvedcili sirsie.
. Aspon mne sa naj osvedcili sirsie. 
 . sice jsem doufal,že vyjímka potvrzuje pravidlo. Znam Kavyho hatsana a vim co se s ním natrápil,Vaškovo Kořánovo hatsana šedesát pětku taky ještě když s ním střílel OAL tak ho doháněl k šílenství a šel z baráku. Alexxxusovo Galatian v továrním provedení nebyla taky žádná výhra,co se s ním ve Strašicích vyvztekal než ho překopal aby chodil jak měl.
. sice jsem doufal,že vyjímka potvrzuje pravidlo. Znam Kavyho hatsana a vim co se s ním natrápil,Vaškovo Kořánovo hatsana šedesát pětku taky ještě když s ním střílel OAL tak ho doháněl k šílenství a šel z baráku. Alexxxusovo Galatian v továrním provedení nebyla taky žádná výhra,co se s ním ve Strašicích vyvztekal než ho překopal aby chodil jak měl.