Dreslerovy flobertky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Věřím tomu, že Drulovka ve STEJNÉM! výkonu jako má Dresslerka dokáže minimálně podobný soustřel.
		Sukovice..
			Re: Dreslerovy flobertky
Měl jsem tu možnost si z Drulovky v původní ráži 22 lr zastřílet a tomu že má rozptyl jako pětikačka na 20 metrů by se dalo věřit. Ovšem ty zmrzačené s výkonem do 7,5 Joule jsou na tom o dost hůře. Budeš rád že se na 20 metrů vlezeš do kruhu  50 - 70 mm. Jinak bych taky chtěl vidět nějaký video, fotka papíru nic nedokazuje. To tady můžeš dát terč s jednou dírkou a tvrdit že je to 10 zásahů na 50 metrů   Když  nemáš kameru, můžeš to klidně natočit třeba mobilem.
  Když  nemáš kameru, můžeš to klidně natočit třeba mobilem.
 Když  nemáš kameru, můžeš to klidně natočit třeba mobilem.
  Když  nemáš kameru, můžeš to klidně natočit třeba mobilem.Dresslerovky, Špilas
S Foxkou S 200  se na 25 metrů vlezu do kruhu 50-70 mm. Jsem zvědavý jak na tom bude  nový Fox Special, budu ho mít koncem ledna. Moc se těším.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
			ZKM 452
Dresslerovky
Z ruky nebo ze svěráku ?
Tak jsem si také Fox Special s 200 mm hlavní objednal a budu na ni čekat až do začátku dubna. Pan Dressler má moc objednávek a je na ni pořadník.
Zase se mám na co těšit a do té doby si na ni v klidu došetřím.
Adler: Až ti dojde napiš prosím jak střílí na větší vzdálenosti alespoň na 25 metrů.
Zase se mám na co těšit a do té doby si na ni v klidu došetřím.
Adler: Až ti dojde napiš prosím jak střílí na větší vzdálenosti alespoň na 25 metrů.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Já jsem ji objednával  koncem prosince, chtěl jsem mít co nejnižší výrobní číslo.První čísla jsou sběatelsky nejzajímavější. Koncem ledna hned jak dorazí odzkouším a dám sem fotku nástřelu na 25 a 35 metrů.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
			ZKM 452
Dresslerovky
Také mám zájem o co nejnižší číslo,prozradíš jaké bude to tvoje?
Dresslerovky, ZKM 451
Je to vojenské tajemství   Bude velmi velmi nízké.....
  Bude velmi velmi nízké.....
V pátek ho přivezu domů
 Bude velmi velmi nízké.....
  Bude velmi velmi nízké.....V pátek ho přivezu domů

CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
			ZKM 452
Dresslerovky
Tak už mám také objednáno(Foxinu Speciál),takže ted již jen krotit nedočkavost a těšit se na začátek dubna 

Tak sem hned dej nějakou nástřelku alespoň na 25 metrů ať vidíme jak to střílíAdler A píše:Je to vojenské tajemstvíBude velmi velmi nízké.....
V pátek ho přivezu domů
Dresslerovky, ZKM 451
Včera jsem na střelnici zkoušel nový Fox Special s 200 mm hlavní a jak bude trocha času nafotím nějaké terče. Už teď je zřejmé že překonává starou Foxku. 
O hodně lépe se drží a přímo si říká o střelbu jednou rukou.
O hodně lépe se drží a přímo si říká o střelbu jednou rukou.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
			ZKM 452
Dresslerovky
Re: Dreslerovy flobertky prodej
Zdravim vsechny.Dlouho jsem tady nebyl...Mam ciste akademickou otazku.Mel by nekdo vazny zajem o Dressleruv tramp 100mm.Cena crk: 8000.Prakticky novy,jsem svatecni strelec.Zblaznil jsem se do jednoranky Fox.Nejsem plne rozhodnuty,ale skoro na 90procent....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.