("Já ji chytnu za pažbu a baskuli, ty popadni laufy a táhni dolů!"
 ("Já ji chytnu za pažbu a baskuli, ty popadni laufy a táhni dolů!"  ).
 ).Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

. Musím říct, že takové pobavení by nevyvolal ani sám Chaplin osobně
 . Musím říct, že takové pobavení by nevyvolal ani sám Chaplin osobně  .
 .
Jo, to teda jo. Z osmdesáti holubů jsem sundal tak třicetjspalek píše:...Doufám, žes jim ukázal zač je toho loket
 . Ale i tak se docela divili- nečekali totiž, že bych s tím krámem za patnáct stovek vůbec něco trefil
 . Ale i tak se docela divili- nečekali totiž, že bych s tím krámem za patnáct stovek vůbec něco trefil  . Teď se chstám to zkusit se zapůjčenou kozlicí- sice taky starou Zbrojovkou, ale přece jenom dvanáctkou, jednospoušťovou a nezahrdlenou, čili celkově mnohem vhodnější než ta moje stařenka. Doufám, že to bude (výrazně) lepší.
 . Teď se chstám to zkusit se zapůjčenou kozlicí- sice taky starou Zbrojovkou, ale přece jenom dvanáctkou, jednospoušťovou a nezahrdlenou, čili celkově mnohem vhodnější než ta moje stařenka. Doufám, že to bude (výrazně) lepší. ? Jinak s Tvým posledním příspěvkem souhlas - nejdřív něco levnějšího, třeba jetýho a pak až nějakou drahou srandu. Jináč - já osobně bych radši oslnil výkonem na střelnici než dražší zbraní.
 ? Jinak s Tvým posledním příspěvkem souhlas - nejdřív něco levnějšího, třeba jetýho a pak až nějakou drahou srandu. Jináč - já osobně bych radši oslnil výkonem na střelnici než dražší zbraní.