Plynové pistole
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Návštěvník
Vážení kolegové, potřeboval bych kdo vlastní tuto plynovku nebo je prodává a byl by ochotnými naskenovat manuál. Potřebuji hlavně vědet jak ji roydělat na jednotlivé díly, tj, tělo ybraně a závěr zvlášt. Může mi prosím někdo pomoci. Můj majl je rogers12@centrum.cz. Díky předem.
		- 
				Návštěvník
re:Účinek
Jaký je vůbec účinek nábojů PV, CS, CN, který je nejlepší? Já vybíral podla ceny, takže nejdražší PV. Jednou jsem vystřelil (z Walth. P.22) a pak jsem koukal, že ta přepážka byla dost zanesená - vyloženě kousky něčeho co vypadalo jako pepř rozdrcenej cihlou. Taky to tak pálilo  . Takže je tam plyn, nebo nějaká tuhá náplň?
. Takže je tam plyn, nebo nějaká tuhá náplň?
			 . Takže je tam plyn, nebo nějaká tuhá náplň?
. Takže je tam plyn, nebo nějaká tuhá náplň?- 
				Návštěvník
re:Dotaz ohledne plynovky Bruni GAP
Já osobně mám jednu cennou zkušenost, kterou jsem udělal s nějakým slzotvorným nábojem asi tak v lednu tohoto roku, když k nám přinesl kamarád kopii Walthera P88. Po výstřelu proti větru jsem já slzel jako sirotek u pohřbu a člověk stojící asi tak dva metry před ústím se chechtal na celý kolo a nic mu nebylo.
Takže účinek v tomto případě nulový!
			Takže účinek v tomto případě nulový!
- 
				Návštěvník
re:Dotaz ohledne plynovky Bruni GAP
A vo vo votom to je.
			- 
				Návštěvník
Plynové pistole
Vlastním plyn.pistoli walther p22/nikl cal.9mm a zatím jsem s ní velice spokojený. Co se týče výstřelu slepím nábojem tak musím podtknout že je to opravdu velice hlasitý efekt. Z hlavně nevystupuje ohen jen čistý zvuk. Je to lehká 480g zbraň a je malá tudiž se dá dobře schovat. Však zkušenost v sebeobraně nemám,zatím jsem ji nepotřeboval.
			- 
				Návštěvník
Plynové pistole
Chtěl bych se zeptat jestli z hlavne vystupuje nějaký ohen .?Diky za odpoved
			- 
				Návštěvník
re:Plynové pistole
Dovolím si Vás trochu varovat. Až tu plynovku někde na někoho vytáhnete, tak on Vás sejme opravdovou zbraní a bude vymalováno. Domnívám se, že pepř. sprej je podstatně lepší a navíc levnější.
			- 
				Dareios
Plynovky
Zdravím!Uvažuju o koupi plynové pistole, jako dobrá a levná se mi zdá plynová pistole Walther - Police. Na www.gunshop.cz je ráže, hmotnost atd. Ale není zde uveden dostřel. Můžete mi sdělit, jaký má taková plynová zbraň obvyklý dostřel? Samozřejmě vím, že to souvisí s povětrnostními podmínkami, pokud je silný vítr, tak je lepší nestřílet. Díky za odpovědi.
			- 
				Zdenek
Měl jsem kdysi 9mm plyn, nosila ji pak žena, vždy s ní šachvala až ohla pružinku uvnitř kterou jsem opravil a neustálím zkoušením chodu jsem si nechtěně odpálil slzák u obličeje. 2 hodiny jsem nefungoval a v kuchyni jsme kašlali ještě druhý den. Nikdy se mi taková neopatrnost nestala a bylo to varování z nebes. 
V uzavřeném prostoru vidím účinek tak na 2metry a venku bych to lapl za hlaveň a bránil se pažbou.
			V uzavřeném prostoru vidím účinek tak na 2metry a venku bych to lapl za hlaveň a bránil se pažbou.
- 
				Návštěvník
Já mám s plynovýma zbraněma velmi dobré zkušenosti......jsem prodejcem automobilů v bazaru, často u sebe nosím vetší hotovost, byl jsem 2x přepaden a nebýt mého revolveru SMITH & WESSON Chiefs Special, který je opravdu malý a skladný, tak si radši ani nechci představovat jak bych dopadl....... a pro ty "velké" chlapáky co zastávají pouze ostré zbraně : zbrojní průkaz mám již léta, vlastním CZ75 v ráži 9mm Luger ale ta mi leží pouze laxně v trezoru a občas s ní zajdu na střelnici......bohužel nejsme v americkém filmu,abychom mohli střílet po všem co se pohne......proto mohu kvalitní plynovou pistoli či revolver s dobrým plynovým střelivem pouze doporučit !!!!!
			- 
				coltmen
Jo,přesně tak všichni tady velice podceňují využití plynovek.Nepřiměřená obrana=průser, s plynovkou nikoho nezabijete a je slušná šance že se ubráníte.Když někdo nechce jít do ZP tak aspoň plynovku
			Anonymous píše:Já mám s plynovýma zbraněma velmi dobré zkušenosti......jsem prodejcem automobilů v bazaru, často u sebe nosím vetší hotovost, byl jsem 2x přepaden a nebýt mého revolveru SMITH & WESSON Chiefs Special, který je opravdu malý a skladný, tak si radši ani nechci představovat jak bych dopadl....... a pro ty "velké" chlapáky co zastávají pouze ostré zbraně : zbrojní průkaz mám již léta, vlastním CZ75 v ráži 9mm Luger ale ta mi leží pouze laxně v trezoru a občas s ní zajdu na střelnici......bohužel nejsme v americkém filmu,abychom mohli střílet po všem co se pohne......proto mohu kvalitní plynovou pistoli či revolver s dobrým plynovým střelivem pouze doporučit !!!!!
- 
				skala
Jo, to sice beru, ale co se asi stane az na nekoho vytahnes s plynokou a on bude mit v kapse ostrou    to mu pak asi tezko vysvetlis ze to nebyla opravdicka zbran cos mel az budes "tuhej"
   to mu pak asi tezko vysvetlis ze to nebyla opravdicka zbran cos mel az budes "tuhej"
Tak tohle je zase ( muj ) druhej pohled na vec - takze kdyz uz zbran, tak nacpanu opravdovym olovem, ne nejakj poplasnak. Zivot mam jen jeden a kdyz ho nekdo bude ohrozovat tak MUSI pocitat s tim ze se budu BRANIT
to co jsem napsal je muj nazor a pokud s nim nekdo nesouhlasi, tak je to to jedine co muze delat
			 to mu pak asi tezko vysvetlis ze to nebyla opravdicka zbran cos mel az budes "tuhej"
   to mu pak asi tezko vysvetlis ze to nebyla opravdicka zbran cos mel az budes "tuhej"Tak tohle je zase ( muj ) druhej pohled na vec - takze kdyz uz zbran, tak nacpanu opravdovym olovem, ne nejakj poplasnak. Zivot mam jen jeden a kdyz ho nekdo bude ohrozovat tak MUSI pocitat s tim ze se budu BRANIT
to co jsem napsal je muj nazor a pokud s nim nekdo nesouhlasi, tak je to to jedine co muze delat
- 
				coltmen
?
JO, mít v kapse zbraň poctivě naládovanou olovem je samozřejmě lepší než plynovka ale když víte že máte v kapse "jen" plynovku tak asi nebudete tasit jako první a ohánět se ne?? když na vás někdo jde a chce vám bůhvíco udělat tak jste rádi za cokoliv i za příborový nůž   

skala píše:Jo, to sice beru, ale co se asi stane az na nekoho vytahnes s plynokou a on bude mit v kapse ostrouto mu pak asi tezko vysvetlis ze to nebyla opravdicka zbran cos mel az budes "tuhej"
Tak tohle je zase ( muj ) druhej pohled na vec - takze kdyz uz zbran, tak nacpanu opravdovym olovem, ne nejakj poplasnak. Zivot mam jen jeden a kdyz ho nekdo bude ohrozovat tak MUSI pocitat s tim ze se budu BRANIT