Jinak ten diopr je předělanej ze ZKM456, kámoš mi přivařil základnu pod dioptr a pak jsem ho nechal srovnat v ose frézou. Je připevněnej k základně toho gunexpert modulu pomocí šroubů. Výhodou je, že používám originální mušku a korekci nástřelu provádím dioptrem. Akorát na dynamickou střelbu to není moc dobrá vychytávka, ale na tu mám druhou, jinak upravenou pušku. Včera jsem zase bouchal mířenku s tim dioptrem a opravdu si ho nemůžu vynachválit, dobý je, že nepotřebuju dioptrický brýle
 . Taky mě překvapilo, že ten dioptr opticky oddaluje cíl asi o 1/4. Taky jsem zkoušel trefovat brokovnicový hilzna na 50m a jde to překvapivě dobře klasicky vleže bez podpory na 1-3 rány a je dole, přes originální miřidla bych se netrefil ani na 10 ran.
 . Taky mě překvapilo, že ten dioptr opticky oddaluje cíl asi o 1/4. Taky jsem zkoušel trefovat brokovnicový hilzna na 50m a jde to překvapivě dobře klasicky vleže bez podpory na 1-3 rány a je dole, přes originální miřidla bych se netrefil ani na 10 ran.Omlouvám se za kvalitu, ale nemám lepší foťák.

.Mám původní sklopku ale je pro mě krátká (chtělo by to ještě 3-5 cm).Tak že se flexou odřízne rameno a přidělá se delší.Je mi jasné že to nebude taková paráda jako koupit si origo za 5 litrů ale mám to na blbnutí.
 .Mám původní sklopku ale je pro mě krátká (chtělo by to ještě 3-5 cm).Tak že se flexou odřízne rameno a přidělá se delší.Je mi jasné že to nebude taková paráda jako koupit si origo za 5 litrů ale mám to na blbnutí. A bez pilníku bych si puškařinu moc dobře nedovedl představit
 A bez pilníku bych si puškařinu moc dobře nedovedl představit  Mimochodem samotná kosa je na několika místech z druhovýroby vařená
 Mimochodem samotná kosa je na několika místech z druhovýroby vařená 

Bude jedna délka, a měly by být tři barvy, kouřově šedá, čistá průhledná, a černá neprůhledná. Jinak se do něj vejde 31 "soudruhů"
  Bude jedna délka, a měly by být tři barvy, kouřově šedá, čistá průhledná, a černá neprůhledná. Jinak se do něj vejde 31 "soudruhů"