ty hatsany musíme držet v tajnosti,když s nima pokaždý všechny rozsekáme přestanou ti tam jezdit lidi
 ty hatsany musíme držet v tajnosti,když s nima pokaždý všechny rozsekáme přestanou ti tam jezdit lidi  Koho by bavilo jezdit někam když by věděl,že nemá šanci
 Koho by bavilo jezdit někam když by věděl,že nemá šanci  Při posledním testu hatsana padly hned čtyři sklopky na jeden výstřel asi strachy
 Při posledním testu hatsana padly hned čtyři sklopky na jeden výstřel asi strachy 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 ty hatsany musíme držet v tajnosti,když s nima pokaždý všechny rozsekáme přestanou ti tam jezdit lidi
 ty hatsany musíme držet v tajnosti,když s nima pokaždý všechny rozsekáme přestanou ti tam jezdit lidi  Koho by bavilo jezdit někam když by věděl,že nemá šanci
 Koho by bavilo jezdit někam když by věděl,že nemá šanci  Při posledním testu hatsana padly hned čtyři sklopky na jeden výstřel asi strachy
 Při posledním testu hatsana padly hned čtyři sklopky na jeden výstřel asi strachy 
To sice ne, ale málem ho rozsekala i ženská. A to prý už nechce riskovat!pellerm píše:Katana,to jste tam byli dva

No Slávii asi přenechám nějakým odborníkům a vsadím na jistotu od Weihrauchu. Teď jen vyřešit dilema kterou. Jestli HW97 nebo HW98...pellerm píše:Radku jakou bereš pružinu koukal jsem,že jich máš víc?

Ne Walthera ještě nemam pořád neni skladem.
 Ne Walthera ještě nemam pořád neni skladem.Si děláte prdel, ale mě se ten nápad docela líbíKavy píše: Asi rozjedu vlastní pohár,BRFT-benchrestfieldtarget.
Bude to stejné jako HFT,jen se budou moci používat střelecké stolky,lavice,štokrdle,sedátka,střelecké pytle,nožičky,svěráky,hevery .... a vůbec další libovolné benchrestové vybavení.
Bude to disciplína pro špatné střelce , kterým ale flinta trefuje
 . Normálně začínám mít chuť něco takového zorganizovat.....úplně vážně, byl by to super voraz
 . Normálně začínám mít chuť něco takového zorganizovat.....úplně vážně, byl by to super voraz 

, ten stoleček by mohl být na každem stanovišti místo kolíku
 , ten stoleček by mohl být na každem stanovišti místo kolíku  
   Takové HFT-light
 Takové HFT-light 
Kavy píše:Štrůdl idiotů,kteří prochází jako procesí pomalu lesem,vláčející za sebou stolky,bagy,židličky,pušky,bomby,basy piv,pečenou krůtu.... a pušky.
Ouplně vidím,jak někde cpu pod nohy od stolku šišky,aby se na kořenech nevaklal
To jsem se zcela dostal od tématu HFT Strašice a protože už jsem obdržel výstrahu před popravou,očekávám od Moderátorů ještě v noci provedení exekuce alespoň na měsíc

jednak nevim zda budu dal labotovat s pruzinou
 jednak nevim zda budu dal labotovat s pruzinou