Takovou malou TopGear expedition
 Takovou malou TopGear expedition  na naftu se slozime a to bude ficak
 na naftu se slozime a to bude ficak 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Takovou malou TopGear expedition
 Takovou malou TopGear expedition  na naftu se slozime a to bude ficak
 na naftu se slozime a to bude ficak 

Takže normální relax víkend bez starostíAlexxxus píše:Bude se jen blbnout ... jen přestřelka na bezšnůrové plechové zviřátka - takzvané tréningové - a také protáhneme autíčka jak mal= elektriky tak benzínové monsterkáry + oheň buřty kořalka
 Dovalím už v pátek někdy odpoledne a beru sebou 15 litrů vzduchu, abych vykompenzoval minulé čistění Alešova autíčka od mého ježdění, kdy jsem mu vyfoukal skoro všechno z lahve
 Dovalím už v pátek někdy odpoledne a beru sebou 15 litrů vzduchu, abych vykompenzoval minulé čistění Alešova autíčka od mého ježdění, kdy jsem mu vyfoukal skoro všechno z lahve  

to je ales bez bolesti,,
 to je ales bez bolesti,,  jen pockej az te srambo klofne macetou,,
 jen pockej az te srambo klofne macetou,, 

jaky sysel nocni,kam?ja chci takyAlexxxus píše:no v sobotu ve Welmezu a v neděli na louce ... kurńa ja mám za to že 11týho je neděle.
Skutečně příští sobotu budu ve Welmezu jednak se tam určitě potkám s kamrádama a jednak je to tam jediná další pohoda mezi střelci - absentujetam soutěživost a je to tam o kecání o babách - bouchačkách - bouchačích a super atmosféře.
A také ty frgály od Pavla 54
Navíc tam budu mít připravenou S400 Sniper k ozkoušení abych o ní mohl něco napsat na webky.
Snad budu mít i novou flobertku od Jirky Dresslera - BUDETE MNĚ MÍT ZA CVOKA.
A možná konečně rozchodím svoji FXku
Vemte kartofláky - žaludopřestřelka - nicméně jsem na páteční noc pozván na lov nočních syslíků