Na příště trénujte na Alexxxusiádu

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Glyk dneska trefil jedinej šutr kterej se dal trefit :-
 Glyk dneska trefil jedinej šutr kterej se dal trefit :- ...jo jo Bohous ho tam minule ti  kladkacem zasil tak hluboko do baliku ze jsem ho nenasli
  ...jo jo Bohous ho tam minule ti  kladkacem zasil tak hluboko do baliku ze jsem ho nenasli 

Glyku, ty jsi čistokrevný blázen.
 Glyku, ty jsi čistokrevný blázen.teda srambo že te prsty od klavesnice neboli.co to tady pišešSrambo píše:Tak víkend je zase za námi a já už teď vyhlížím, kdy se na alexxxuskách zobrazí další termín akce v CAC
Musím poděkovat všem, kdo přispěl k super atmosféře, ale i těm, které bych tam kolikrát nejraději neviděl...viď Glyku, Hellboy, Dominycu a určitě by se našli i další darebáci (čti: dobráci)
No a co se tam všechno dělo ani nemám zdokumentované, protože jsem opět zapomněl foťák...klasika

jak mužeš napsat že dominyc nebo helboy ti něco udělal,,helboy tě vykrmoval buřtama a a jinejma dobrotama,,ty si elešovi sněd na co si došahnul a co teče před tebou neuteče
 jak mužeš napsat že dominyc nebo helboy ti něco udělal,,helboy tě vykrmoval buřtama a a jinejma dobrotama,,ty si elešovi sněd na co si došahnul a co teče před tebou neuteče   
   a my sme špatny
 a my sme špatny  

každej si vzpomene že i martin k.si vzal gryl a odešel o pul ha louky dal,,a proč??aby si mu nesněd i ten gryl,,
 každej si vzpomene že i martin k.si vzal gryl a odešel o pul ha louky dal,,a proč??aby si mu nesněd i ten gryl,,  

jinak sobota super doufam že dalši sobota bude zase takova a že se sejdem ve velke hojnosti na větrani větrovek,,a buřtovani,,helboy přište sebou vic grylu,,at ma srambo co ničit
 jinak sobota super doufam že dalši sobota bude zase takova a že se sejdem ve velke hojnosti na větrani větrovek,,a buřtovani,,helboy přište sebou vic grylu,,at ma srambo co ničit   

Jaký ničení????? O čem to propána krále kecáš??? Vždyť mu to vůbec nehořelo, tak jsem mu otočil termostatemdominyc píše:Srambo píše:...helboy přište sebou vic grylu,,at ma srambo co ničit

Dame prostor helboyovi at se vyjadri,,a zapomel sem na to jak si delal kolem helboye ohnive koloSrambo píše:Jaký ničení????? O čem to propána krále kecáš??? Vždyť mu to vůbec nehořelo, tak jsem mu otočil termostatemdominyc píše:Srambo píše:...helboy přište sebou vic grylu,,at ma srambo co ničit

A jinak vše, z čeho jsi mne obvinil, jsou jen sprosté lži a pomluvy a nic z toho samozřejmě není pravda