Tak možná že ureznou, jinak se jim nemůže nic stát.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 ). Rozhodně bych víc věřil spoušťi ala radek26.
). Rozhodně bych víc věřil spoušťi ala radek26. 
  Stale sa bojis nejakeho opotrebovania,raz je to pumpa,raz je to objimkospunt,raz su to srobiky atd. (Vsetko sa raz opotrebuje ,aj ludske telo,mas uz nejake organy do zasoby?) Nic v zlom. A ked sa pokazi kupim druhu.
  Stale sa bojis nejakeho opotrebovania,raz je to pumpa,raz je to objimkospunt,raz su to srobiky atd. (Vsetko sa raz opotrebuje ,aj ludske telo,mas uz nejake organy do zasoby?) Nic v zlom. A ked sa pokazi kupim druhu. 

a nepotrebujem si vyrobit novu dierku na tele kam nepatri.
  a nepotrebujem si vyrobit novu dierku na tele kam nepatri.

" a tak sám viem ako to funguje aj s tou spomínanou samovýrobou dielov. Bezhlavé riešenie problémov je na nič
 " a tak sám viem ako to funguje aj s tou spomínanou samovýrobou dielov. Bezhlavé riešenie problémov je na nič    

, poskladat mi to trvalo asi 10 minut aj s vymyslenimtoho drziaka pruzin. Pravdu povediac som necakal ze to bude tak hladko a spolahlivo fungovat. Pruzinky su uplne slabucke nakolko ten zaobleny zubok to krasne drzi v polohe. Super
 , poskladat mi to trvalo asi 10 minut aj s vymyslenimtoho drziaka pruzin. Pravdu povediac som necakal ze to bude tak hladko a spolahlivo fungovat. Pruzinky su uplne slabucke nakolko ten zaobleny zubok to krasne drzi v polohe. Super   dokonca pekne citit na spusti jej chod a verim ze sa to da nastavit uplne nadherne len to chce cas.
  dokonca pekne citit na spusti jej chod a verim ze sa to da nastavit uplne nadherne len to chce cas.