Mám pocit ,že bude jednodušší poznat jak konkrétní LG110 reaguje na teplo.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

. Vono to někde funguje nejlíp, tak proč bysme to nepoužívali na všechno....
 . Vono to někde funguje nejlíp, tak proč bysme to nepoužívali na všechno....  Taková dokonalá flinta asi není, i když ste možná blízko. Ale kdybyste ji měli, tak si vemte, jak by tady bylo mrtvo. To byste jen psali: Já dal dneska 100 desítek a druhej 110 desítek atd. a to by vás pak ani nebavilo. A že výrobce, i když to dělá sto let, tak tam navzdory zdravému rozumu udělá takovou a jinou kokotinu
 Taková dokonalá flinta asi není, i když ste možná blízko. Ale kdybyste ji měli, tak si vemte, jak by tady bylo mrtvo. To byste jen psali: Já dal dneska 100 desítek a druhej 110 desítek atd. a to by vás pak ani nebavilo. A že výrobce, i když to dělá sto let, tak tam navzdory zdravému rozumu udělá takovou a jinou kokotinu  . A vo tom to je, napříč celým fórem - o hledání dokonalé flinty, optiky, střeliva......A ta naděje, že ji zrovna my objevíme nás žene dopředu a proto nejsme na stromech....
 . A vo tom to je, napříč celým fórem - o hledání dokonalé flinty, optiky, střeliva......A ta naděje, že ji zrovna my objevíme nás žene dopředu a proto nejsme na stromech....