VZ 58 upgrade, doplnky k CZ 585 /CZH2003
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Rudi
dotaz
Chci se zeptat, jak se řeší, když asi po 100 výstřelech z CZ858 se úplně uvolnil kompenzátor (Grand Power) a jaké náboje (7,62x39) používáte, když chcete dosáhnout slušného výsledku (někdo psal 1,5 palce na 100m bez optiky)
			- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Pepe
Re: dotaz
Pokud máte opravdu tenhle http://www.9mm.cz/soucastky_dily_grand_tlumic_58.html kompenzátor, tak mi není moc jasné jak se mohl uvolnit, přece má nahoře ozub do kterého zapadne ten pojišťovací kolík, nebo ne? Pokud to "nevychází" a zůstává mezera mezi kompenzátorem a hlavní za závitem (resp. muškou), musíte tam dát podložku. Kamarád tam sice nacpal gumové těsnění a kupodivu se nepálí a snad i funguje dobře, ale moc k tomu nemám důvěru. Já bych učitě volil ocelovou podložku a dotáhnul jí opravdu fest. Nechte si jí vytočit o maličko větší a dolaďte jí na brusném papíru, aby to opravdu přesně sedlo. Na pojištění samotného závitu použijte červený Loctite 271. Modrý je podle mých zkušeností málo odolný vůči teplu - pojistil jsem modrým Loctitem spoušťový mechanismus AR-15 a po 200 ranách mi vytekl venRudi píše:Chci se zeptat, jak se řeší, když asi po 100 výstřelech z CZ858 se úplně uvolnil kompenzátor (Grand Power) a jaké náboje (7,62x39) používáte, když chcete dosáhnout slušného výsledku (někdo psal 1,5 palce na 100m bez optiky)

- 
				Black_Onyx
- Kontaktovat uživatele:
dh1: http://www.kuguarteam.org/project/pictures.php?idps=24
myslíš něco takového?
			myslíš něco takového?
- 
				Black_Onyx
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Jeremias Johnson
Re: dotaz
Ja jsem kompenzator na "dotykove" plose lehce jemnym pilnikem a brusnym papirem obrousil az jsem se dostal do polohy ve, ktere jsem byl cca 1/5 pred zaskocenim koliku do jamky a potom jsem za pomoci paky provlecene otvory v kompenzatoru dotahl do patricne polohy (slo to opravdu tezko) ,ale kompezator se ani nehne .Rudi píše:Chci se zeptat, jak se řeší, když asi po 100 výstřelech z CZ858 se úplně uvolnil kompenzátor (Grand Power) a jaké náboje (7,62x39) používáte, když chcete dosáhnout slušného výsledku (někdo psal 1,5 palce na 100m bez optiky)
Bůh nechal zrodit lidi jako silné a slabé- a teprve Samuel Colt tento nedostatek opravil.
			- Tomáš Krejčí
Na www.proarms.cz sou zajímavé plasty na 858.
			- 
				Knihomol
Řeším podobnou věc (asi jako každý). Zatim se mi nechce do kompiku krájet soustruhem, takže budu aplikovat 0,3mm ocelový distanční kroužek (zakoupeno ve Fabory) s výbrusem na pojistný kolík. Dotažení úplně na fest není. Komp se lehce dotáhne a neviklá se. Uvidím jak se to bude chovat. Když nebude zbytí, tak přijde na řadu soustruh...
			A kde to tam je? Nemůži to nikde najít.Doogs píše:Na www.proarms.cz sou zajímavé plasty na 858.