Ale prosím tě, za komoušů měli hlavouni pistole normálně, úplně v klidu se tam na to naroubuje nějaká výjimka pro potentáty a plebsu se to sebere.jama píše:Když jsem si přečetl tu zprávu z prvního příspěvku, myslím, že je to především hysterie. Reálně si totiž "kapři nevypustí vlastní rybník" Mnoho z těch lidí, kteří by pro to hlasovali, jsou jistě sami vlastníci zbraní...
Zákaz vzduchovek a ostatního bez zp???
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Alfa 641
			Re: Zákaz vzduchovek a ostatního bez zp???
Taky, alespoň si v budoucnosti nebudu vyčítat,že jsem nic neudělal.Pavel V. píše:tak jsem se prokousal textem stížnosti i jejím podáním .... 30 minut času a ani to nebolelo
Per aspera ad astra
''Beaver".Musíš pořád řešit citaci?Ty nemáš vlastní názor?Jenom mě si ocitoval 2x.
to je mi novina že ta bába je vlastně budhistka a myslí na našeho ducha, Zdenku ty dneska perlíš, 
na druhou stranu pokud mi vše seberou přestanou nade mnou mít moc, víš co je to ožrat se a muset jít pěšky?když nebudu mít ZP můžu se v klidu vozit, v tom máš recht
na druhou stranu pokud mi vše seberou přestanou nade mnou mít moc, víš co je to ožrat se a muset jít pěšky?když nebudu mít ZP můžu se v klidu vozit, v tom máš recht

Nejde!Prostě NNe
.... na druhou stranu mi vše seberou a nebudou mít nademnou moc... přesně tak a budeš svobodnější ještě víc než třeba teď.

Jestli " bába" sdílí budhistické myšlení netuším ale zcela učitě je předsazeným hlasem mnoha hlasů, které již rozhodly.
Jestli " bába" sdílí budhistické myšlení netuším ale zcela učitě je předsazeným hlasem mnoha hlasů, které již rozhodly.
Anschutz 1907/pažba1918 + NSD 10-50x60 Nato 
Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.
			Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.
To mi teda přijde trochu jako Pyrrhovo vítězství  

AnoRZ CZ píše:Musíš pořád řešit citaci?

MámRZ CZ píše:Ty nemáš vlastní názor?

Tak pardonRZ CZ píše:Jenom mě si ocitoval 2x.

Alfa 641
Ale prdlajs, budou Eurovolby a podle všeho to vypadá, že se tahle verbež bude pakovat svinským krokem.....Laponec píše:.... Jestli " bába" sdílí budhistické myšlení netuším ale zcela učitě je předsazeným hlasem mnoha hlasů, které již rozhodly.
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
			Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Stížnost k ombudsmanovi podána. 

taky sem to poslal, teď tisknu archy s peticí a pak se odebéřu k soustruhu, dokud to má ještě smysl.
http://david_holub.sweb.cz/
			- 
				Smazaný uživatel 5179
Sportovče, v tomto máš asi pravdu(i když mi většinou sereš)kentan píše:Ale prdlajs, budou Eurovolby a podle všeho to vypadá, že se tahle verbež bude pakovat svinským krokem.....Laponec píše:.... Jestli " bába" sdílí budhistické myšlení netuším ale zcela učitě je předsazeným hlasem mnoha hlasů, které již rozhodly.

Kentane, pročti si něco o Evropském parlamentu, za nitky netahají poslanci. Za oponou se hraje jiný divadýlko..
Proč si tam nenechal toho fakováka na beavera?RZ CZ píše:...
Sis to rozmyslel, dělníku?

AA S400F cal.177 + Taipan 6-24x56 SCB EX
FX Typhoon cal.22 + Viper 8-32x60 SCB
AA ProSport cal.22 + Viper 10x44 SCB EX
Diana 52 cal.22 + Viper 10x44SCB EX
CZ 200 + Taipan 9-24x56 SCCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
A několik veteránů typu Diana 27, Slavia 613...
			FX Typhoon cal.22 + Viper 8-32x60 SCB
AA ProSport cal.22 + Viper 10x44 SCB EX
Diana 52 cal.22 + Viper 10x44SCB EX
CZ 200 + Taipan 9-24x56 SCCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
A několik veteránů typu Diana 27, Slavia 613...
Na všem zlém se dá najít i něco dobrého   Bude vyprodej vzduchovek větrovek za super cenu
 Bude vyprodej vzduchovek větrovek za super cenu 
low end  PCA, PCP, Pružina
No každopádně kdo v tom má velký prachy asi zabrečí  

Magtech AR750, Torop derringer D07M, Zoraki 914 Auto, revolver & derringer REX L, Baikal MP-654K Makarov ...
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
			https://www.youtube.com/user/vitamaniak