, jako by se tu partyja hadala, co je lepsi esli sedan nebo kombik. Kazdemu sedne neco ine, ale motor aj vykon je stejny
 , jako by se tu partyja hadala, co je lepsi esli sedan nebo kombik. Kazdemu sedne neco ine, ale motor aj vykon je stejny  
 Pojdme resit ine trable, treba take ako tu flintu kdo drzi a ma vysledky.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

jak uz se ptal Vlado_Sk , mas na to nejaky link, odkaz? anebo tu kvakas jen nejake kravinyJokr12 píše: Tak doufám pánové, že to byla odpověď pro mě na dotaz o delší hlavni pro HW 97. Nezdá se mi můj dotaz tak moc stupidní. A tak se váz zeptám znovu a jinak: " proč jste si kupovali ty krátké bouchačky, když odborné hodnocení se spíše kloní k hlavni delší?" Díky předem a prosím pravdivě.

merania pružinovky... šak hádam nebudeme zasa vymýšlať "horúcu vodu" ??? ale kedže opakovanie je matka múdrosti tak nech sa páči
 merania pružinovky... šak hádam nebudeme zasa vymýšlať "horúcu vodu" ??? ale kedže opakovanie je matka múdrosti tak nech sa páči  príjemné čítanie neveriacim Tomášom prajem...
 príjemné čítanie neveriacim Tomášom prajem...ťažisko je už aj pri krátkej moc vpredu, tak prečo to zhoršovať dlhšouJokr12 píše:" proč jste si kupovali ty krátké bouchačky, když odborné hodnocení se spíše kloní k hlavni delší?" Díky předem a prosím pravdivě.
Mám asi nějakýho divnýho Pro Sporta (38cm):ušák píše:....HW97k má hlaveň dlouhou 30cm, pro sport 24cm a obě střílí přesně........
 PS ji má dlouhou 9,5".
 PS ji má dlouhou 9,5".
 ). Výhodu v dlhej hlavni (a s ňou aj naťahovacej páky) vidím len to že sa dá ľahšie natiahnúť. Ale keď nemáte sedem rokov tak myslím že ani s HW97 by nemal byť problém.
 ). Výhodu v dlhej hlavni (a s ňou aj naťahovacej páky) vidím len to že sa dá ľahšie natiahnúť. Ale keď nemáte sedem rokov tak myslím že ani s HW97 by nemal byť problém.  P.S - s HW 57 vo FT sede na 30 metrov už trafiam vrchnáky z pet fliaš.... na ležato ..
 P.S - s HW 57 vo FT sede na 30 metrov už trafiam vrchnáky z pet fliaš.... na ležato ..   Sústrel môže byť tak do 15mm ale niekedy nejaká uletí. Benchrest už ani skoro nestrieľam, nejako ma to už nebaví.
  Sústrel môže byť tak do 15mm ale niekedy nejaká uletí. Benchrest už ani skoro nestrieľam, nejako ma to už nebaví.