To mě fascinuje. Připomíná mě to ekologický aktivisty, kteří jdou ve dne po lese a nevidí tam lišku, tak si domyslí že je lišek málo. Z okna paneláku vrabce taky neuvidíš, co by tam taky žral?Alexxxus píše:Add vsichni, mezi námi kdo viděl naposledy českého nacionálniho ptáka tedy VRABCE ??? Ja tak 4 roky ne.
Ještě před 4 měsícema než jsme doma vymydlili slepice jich u nás bylo denně tak hrubým odhadem 50-80. Jak zmizly slepice tak nemají co žrát, tak se přestěhovali o 3 baráky vedle. Je to naprosto normální a nijak bych to nedramatizoval. To že někdo vrabce nevidí neznamená, že vrabci tady nejsou.

Jen jsem rekl ze jsem vrabce nevydel ani nepamatuju.... nejak z Prahy zmizeli.
  Jen jsem rekl ze jsem vrabce nevydel ani nepamatuju.... nejak z Prahy zmizeli.
 . Vím, že mě pravděpodobně pošlete na goo, ale nebyl by prosím rozumný odkázek?
 . Vím, že mě pravděpodobně pošlete na goo, ale nebyl by prosím rozumný odkázek? 
  , jo a mysi co leze po te stene, to by se vam libilo. me se to taky libi, mam to 6 metru od okna. kdyz du vetrat tak otacim ventilem na lovce aby se natlakovala komora
 , jo a mysi co leze po te stene, to by se vam libilo. me se to taky libi, mam to 6 metru od okna. kdyz du vetrat tak otacim ventilem na lovce aby se natlakovala komora  

Ono to bude trošku jiné až se to zahladí, šroubky se pokrátí a celé načerní. Nebude to svítit.
  Ono to bude trošku jiné až se to zahladí, šroubky se pokrátí a celé načerní. Nebude to svítit.