Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
vaha je znama uz pred koupi. jestli pri tomto poctu natahnuti dostavas tenisovy loket, tak bud nejsi trenovany anebo mas nejakou indispozici. v kazdym fitku natahujou vice i zenskyLouka píše:Taky bych napsal pár postřehů k Weihrauch 97k (thumbhole), coby čerstvej majitel.
jen pár malých detailů, který stojí za uvážení při případný koupi:
- ta flinta je nejen těžká (s puškohledem cca 5kg i víc), ale má i krátkou natahovací páku, díky který je třeba vyvinout mnohem větší sílu k natažení než třeba u Slavie, já vím, banalita, ale zkuste si to natáhnout 100 krát za sebou v jednom tréninku (mám na mysli trénink 4-5 krát týdně), po půl roce skončíte s tenisovým loktem na ortopedii
ty ji fakt nosis na lov? co s ni lovis? kdyz uz ten remen potrebujes jako nutnost...Louka píše: - poutka na řemen (při lovu je ponosový řemen nutnost), do předpažbí jsem se nedovážil čep poutka zavrtat, jelikož bych ho projel celý, je tam málo dřeva zespodu
po nekolika hodinach strileni uz tu pojistku ani neregistrujes.Louka píše: - o nesmyslně umístěný pojistce už tu někdo psal
Louka píše: Jinak je to krásná zbraň pro okrasu a na ukázku kámošům...v mém případě jsme se ovšem vrátil ke svý otlučený S634, je lehčí, líp se natahuje i nabíjí (dají se s ní natrénovat kvanta ran, aniž by trpěl loket) není problém dýlka puškohledu ani kam navrtat poutka.