Steyr LG 110 Field Target
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Zima ještě ani pořádně nezačala, ale koukám že absťák z nestřílení už se projevuje...
		Úspěch navštěvuje jen ty, kteří vedou život plný práce a nekradou.
			Re: Steyr LG 110 Field Target
Martine tohle evidentne nema cenu se tady hadat s temi teoretiky co strili leda do svych trenek
My co mame neco za sebou a strilime lete zime pomalu kazdy tyden nekde na zavodech o tom vlastne nic nevime nic jsme nezazili a nemame zadnou zkusenost takze my vlastne jsme si to vsechno vymysleli a ted tady mystifikujeme okoli neni tohle forum super ? Fakt lespi nic nepsat a starat se sam o sebe at si kazdy dela co chce je to jeho problem
Jo a zapomel jsem sklopku trefi vlastne kazdy vorech i s krivou hlavni na qbcku tak se mame co ucit
My co mame neco za sebou a strilime lete zime pomalu kazdy tyden nekde na zavodech o tom vlastne nic nevime nic jsme nezazili a nemame zadnou zkusenost takze my vlastne jsme si to vsechno vymysleli a ted tady mystifikujeme okoli neni tohle forum super ? Fakt lespi nic nepsat a starat se sam o sebe at si kazdy dela co chce je to jeho problem
Jo a zapomel jsem sklopku trefi vlastne kazdy vorech i s krivou hlavni na qbcku tak se mame co ucit
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Libore, ty už se tady no tom nesmyslu taky podílíš.... ? Seber raději flintu, přijeď ke mě a dáme si nějaké stojáky!
jelikož už jsem z té mé flinty opravdu zoufalej, tak jsem dneska trochu laboroval a zkoušel. no a zjistil jsem, že mám zřejmě luxusní, výběrovou hlaveň !
nástřel na 28 metrů a pak už jsem jen otáčel hlavní vždy o jednu čtvrtinu a tady je výsledek - průměr kružnice nějakých 15 cm 

obávám se, že to asi není tak úplně normální . takže nová hlaveň je už objednaná. a nebude ze Steyru
 . takže nová hlaveň je už objednaná. a nebude ze Steyru  

nástřel na 28 metrů a pak už jsem jen otáčel hlavní vždy o jednu čtvrtinu a tady je výsledek - průměr kružnice nějakých 15 cm

obávám se, že to asi není tak úplně normální
 dycky STEYR
To dělá každá hlaveň. Ale rozhodně by to neměl být kruh o průměru 20 cm.  

Tahle hlaveň je ohnutá teda fest.

Tahle hlaveň je ohnutá teda fest.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
vím, že to dělá každá hlaveň, ale šlo mi právě o to rozpětí. to mi přijde fakt dost   . ve čtvrtek v hale budu opět laborovat, zkoušet a vybírat... myslím, že každá hlaveň bude lepší než je tahle
 . ve čtvrtek v hale budu opět laborovat, zkoušet a vybírat... myslím, že každá hlaveň bude lepší než je tahle  
každopádně doufám, že se tím můj problém vyřeší...
 . ve čtvrtek v hale budu opět laborovat, zkoušet a vybírat... myslím, že každá hlaveň bude lepší než je tahle
každopádně doufám, že se tím můj problém vyřeší...

dycky STEYR
a nova bude CZ?
Me na tom stve, ze za tu namahu a penize bys uz mel luxusni flintu i s optikou. To byl fakt kup za vsechny prachy. A ted to vyjimecne nemyslim jako vtip. Snad to vcas odladis.
ale ako by ti to strielalo keby si mal rovnú hlaveň   bol by si neprekonateľný alebo kompenzovala tvoje strhavanie  a novou rovnejšou hlavňou to cele pokazíš
  bol by si neprekonateľný alebo kompenzovala tvoje strhavanie  a novou rovnejšou hlavňou to cele pokazíš 
			 bol by si neprekonateľný alebo kompenzovala tvoje strhavanie  a novou rovnejšou hlavňou to cele pokazíš
Box test s hlavní, to sem tu ještě neviděl.. Bude ta nová rovnou s točítkama abys ji doklikal?Martin K píše:jelikož už jsem z té mé flinty opravdu zoufalej, tak jsem dneska trochu laboroval a zkoušel. no a zjistil jsem, že mám zřejmě luxusní, výběrovou hlaveň !
obávám se, že to asi není tak úplně normální. takže nová hlaveň je už objednaná. a nebude ze Steyru

Ale vážně proč to za takovou cenu co si Steyr účtuje nenarveš výrobci zpátky do řiti? U AAčka bych to i čekal ale Walthera bych vzal na výlet přímo do fabriky...
Walther LG300 XT ALUTEC + Burris Timberline 4,5-14x32
nahodou AAcka jsou dobre spis Hatsan a jim podobni,ale
je fakt,ze za takovo cenu by mohle byt hlaven rovna tedy alespon trochu nikdy rovna uplne nebude,ale v ramci moznosti
je fakt,ze za takovo cenu by mohle byt hlaven rovna tedy alespon trochu nikdy rovna uplne nebude,ale v ramci moznosti
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
sa mu ohla od toho jak to furt opiera o dáky strom   Martin to je nová hlaveň či pôvodná? ako dlho ju máš? nebuchnul si ju niekde pri prevoze alebo podobne? ja len aby začiatočníci mali relevantné info.
  Martin to je nová hlaveň či pôvodná? ako dlho ju máš? nebuchnul si ju niekde pri prevoze alebo podobne? ja len aby začiatočníci mali relevantné info.
			 Martin to je nová hlaveň či pôvodná? ako dlho ju máš? nebuchnul si ju niekde pri prevoze alebo podobne? ja len aby začiatočníci mali relevantné info.
  Martin to je nová hlaveň či pôvodná? ako dlho ju máš? nebuchnul si ju niekde pri prevoze alebo podobne? ja len aby začiatočníci mali relevantné info.Re: Steyr LG 110 Field Target
původní hlaveň co byla na novém Steyru. stáří 2 roky, Steyr přepravovaný vždy v kufru, nikdy s ním nebylo bouchnuto ( aspoň si na nic takového nevzpomínám... ).
Opravdu to vypadá jako boxtest
				Opravdu to vypadá jako boxtest

Naposledy upravil(a) Martin K dne 08 led 2014 12:42, celkem upraveno 1 x.				
dycky STEYR
beztak jsi ho tahnul za sebou v sobotu z hospody jak kacenku na provazku