s AAPS kem je to stejny mozna malilinko
 s AAPS kem je to stejny mozna malilinko  lepsi ale draha flinta z tebe lepsiho strelce bohuzel neudela.chce to par krabicek vystrilet.kurna ja mluvim jak kdybych to umel
  lepsi ale draha flinta z tebe lepsiho strelce bohuzel neudela.chce to par krabicek vystrilet.kurna ja mluvim jak kdybych to umel 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 s AAPS kem je to stejny mozna malilinko
 s AAPS kem je to stejny mozna malilinko  lepsi ale draha flinta z tebe lepsiho strelce bohuzel neudela.chce to par krabicek vystrilet.kurna ja mluvim jak kdybych to umel
  lepsi ale draha flinta z tebe lepsiho strelce bohuzel neudela.chce to par krabicek vystrilet.kurna ja mluvim jak kdybych to umel 

Taky čučím. S AA S510tkou jsem střílel v průměru 180 bodů +- 3-4 body. Za 2.5 roků co jsem ji vlastnil jsem nastřílel s S510tkou 3x 186 bodů a přes toto jsem se už nedostal.
 Taky čučím. S AA S510tkou jsem střílel v průměru 180 bodů +- 3-4 body. Za 2.5 roků co jsem ji vlastnil jsem nastřílel s S510tkou 3x 186 bodů a přes toto jsem se už nedostal. 

, rekord pístovek - přes 180bodů a PCP přes 190.
 , rekord pístovek - přes 180bodů a PCP přes 190. 

) nacvičit.
 ) nacvičit. . Lebo ja keď som mal svoju prvú vzduchovku tak mi to zo začiatku lietalo na 30m po celom terči. Po roku som na 30m robil 3cm sústrel (zbraň bola Hämmerli 750).
 . Lebo ja keď som mal svoju prvú vzduchovku tak mi to zo začiatku lietalo na 30m po celom terči. Po roku som na 30m robil 3cm sústrel (zbraň bola Hämmerli 750).  A zasa pre každého znamená slovo "slušne" niečo iné.
 A zasa pre každého znamená slovo "slušne" niečo iné.