Ale je to fakt o tom asi,kam diabola dopadne no...Proto to bude věřím s optikou a pažbou humánnější...
 Ale je to fakt o tom asi,kam diabola dopadne no...Proto to bude věřím s optikou a pažbou humánnější... 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Mam zalusk na MAMMERLI HF 900. O jej presnosti je tu na fore MNOZSTVO nazorov. (jeden hovori rozptyl 10mm na 30 m
  Mam zalusk na MAMMERLI HF 900. O jej presnosti je tu na fore MNOZSTVO nazorov. (jeden hovori rozptyl 10mm na 30 m   , druhy 80- 100mm na 30 m...) Crosmana mam po nejakej uprave. Nemam ziadny problem trafit na 28m vrchnak z PET flase. Pojde to aj s hammerli? (apelujem na toho kto ma hamerli 900 doma, HYBAJ vyskusat na zahradu
 , druhy 80- 100mm na 30 m...) Crosmana mam po nejakej uprave. Nemam ziadny problem trafit na 28m vrchnak z PET flase. Pojde to aj s hammerli? (apelujem na toho kto ma hamerli 900 doma, HYBAJ vyskusat na zahradu   )
  ) 

mal som dobru kupu na 1377.
 mal som dobru kupu na 1377. a moje celkove investicie do jednej 1377ky boli cca 140e(pistol,zaver,hlaven,flat top,optika,pazba,sada tesneni a kopa nahradnych dielov-kupoval som ju na inzerat) co nie je az tak vela a druha 1377 cca 90 e(pistol,koliminator,pazba) Samozrejme ze kopu veci som si vyrobil sam zadara,akurat to stalo trochu casu,ale od toho tie kvery mame aby sme sa v nich mohli aj vrtat aj s nimi strielat.
 a moje celkove investicie do jednej 1377ky boli cca 140e(pistol,zaver,hlaven,flat top,optika,pazba,sada tesneni a kopa nahradnych dielov-kupoval som ju na inzerat) co nie je az tak vela a druha 1377 cca 90 e(pistol,koliminator,pazba) Samozrejme ze kopu veci som si vyrobil sam zadara,akurat to stalo trochu casu,ale od toho tie kvery mame aby sme sa v nich mohli aj vrtat aj s nimi strielat. Zrovna jsem zas na vážkách,zda oprvadu investovat do optiky,protože by to chtělo ve spojení s ní opravdu asi zamakat i na zvýšení výkonu.Ale nevím zda bych nějaký "flat top" zvládl,páč ani nevím co to je
 Zrovna jsem zas na vážkách,zda oprvadu investovat do optiky,protože by to chtělo ve spojení s ní opravdu asi zamakat i na zvýšení výkonu.Ale nevím zda bych nějaký "flat top" zvládl,páč ani nevím co to je  A delší hlaven bych osadit ale mohl,mam starší vzduchovku a z té bych ji mohl vzít,soustruh mam také k dispozici.K tomu pažba,ale už to bude karabina a né pistole,což mě až tak moc neláká.
 A delší hlaven bych osadit ale mohl,mam starší vzduchovku a z té bych ji mohl vzít,soustruh mam také k dispozici.K tomu pažba,ale už to bude karabina a né pistole,což mě až tak moc neláká.

Ja tiez nemam chrono ,ale verim Vittek-ovi,uz mi par krat pomohol. CO2maju vacsinou do 130m/s a slavia 631 okolo 170m/s( co je tiez okolo 7,5J a to som si predtym myslel ze ma hodne cez 10JViTTek píše:Tak dnes jsem za pomocí chron od Koraba a Koraba naměřil úsťovku mé 1377čky. Podotýkám že je sériová.
Stříleno Exacty 4.52 0,547g
Pumpnutí - rychlost (m/s)
1 - 66
2 - 87
3 - 103
4 - 125
5 - 127
6 - 133
7 - 137
8 - 143
9 - 147
10 - 150