Na druhou stranu mě to u fy. Ansch. moc nepřekvapuje. Všichni co se motáme okolo BR víme jak dopadly jejich BR-speciály, mám na mysli výměny krátkých laufů za standartní délky od renomovaných výrobců.
 Na druhou stranu mě to u fy. Ansch. moc nepřekvapuje. Všichni co se motáme okolo BR víme jak dopadly jejich BR-speciály, mám na mysli výměny krátkých laufů za standartní délky od renomovaných výrobců.Malá odstřelovačka
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Přímotažný závěr má smysl v systému se zásobníkem, tam je o dost rychlejší než klika. Ale u BR zbraně se mi to zdá jako výkřik do tmy.  Na druhou stranu mě to u fy. Ansch. moc nepřekvapuje. Všichni co se motáme okolo BR víme jak dopadly jejich BR-speciály, mám na mysli výměny krátkých laufů za standartní délky od renomovaných výrobců.
 Na druhou stranu mě to u fy. Ansch. moc nepřekvapuje. Všichni co se motáme okolo BR víme jak dopadly jejich BR-speciály, mám na mysli výměny krátkých laufů za standartní délky od renomovaných výrobců.
 Na druhou stranu mě to u fy. Ansch. moc nepřekvapuje. Všichni co se motáme okolo BR víme jak dopadly jejich BR-speciály, mám na mysli výměny krátkých laufů za standartní délky od renomovaných výrobců.Re: Malá odstřelovačka
Nevím,jestli by to bylo to pravý ořechový pro MaO. Podívej se na to malý nabíjecí okýnko. Aspoň na obrázku to vypadá snad ještě menší než u SM.
			Re: Malá odstřelovačka
Přesně, okna na přebíjení jsou skutečně moc malá... jediný klad by to mělo možná celkově silnější "kostru" pouzdra závěru a pro nás o setinky rychlejší zátěž... ale za ty prachy  

ale Honza by ji mohl prubnout... 
   , je to takovej náš průkopník

ale Honza by ji mohl prubnout...

, je to takovej náš průkopníkRe: Malá odstřelovačka
Spíš by jsi ty setinky ztratil při nabíjení do takhle malý díry. 

Zas taková novinka to asi nebude.   Po zadání vyhledávání F27A vypadne několik variant nasazení systému, počínaje ISSF až k běžnějším malorážkám. Je také zřejmé, že ve světě se s tím již nějakou dobu střílí. Podstatou věci je náboj 22LR a ten je stejně limitující.
 Po zadání vyhledávání F27A vypadne několik variant nasazení systému, počínaje ISSF až k běžnějším malorážkám. Je také zřejmé, že ve světě se s tím již nějakou dobu střílí. Podstatou věci je náboj 22LR a ten je stejně limitující.
Pitrs2 si na své SM-2_BR bude moct udělat další zářez na pažbě za deklasování nového speciálu, tedy za předpokladu, že po tom hned někdo skočí! 

Po zadání vyhledávání F27A vypadne několik variant nasazení systému, počínaje ISSF až k běžnějším malorážkám. Je také zřejmé, že ve světě se s tím již nějakou dobu střílí. Podstatou věci je náboj 22LR a ten je stejně limitující.
 Po zadání vyhledávání F27A vypadne několik variant nasazení systému, počínaje ISSF až k běžnějším malorážkám. Je také zřejmé, že ve světě se s tím již nějakou dobu střílí. Podstatou věci je náboj 22LR a ten je stejně limitující.Pitrs2 si na své SM-2_BR bude moct udělat další zářez na pažbě za deklasování nového speciálu, tedy za předpokladu, že po tom hned někdo skočí!

hezky .. primotazny zaver, prej nejpresnejsi anschutz primo z tovarny. Proc neee .. ale porad je to jednoranka
 hezky .. primotazny zaver, prej nejpresnejsi anschutz primo z tovarny. Proc neee .. ale porad je to jednoranka 
Tak jsem společně s web stránkama od Ančic nejspíš krapek zaspal, když tam pořá uvádí nový produkt  http://ahg.anschuetz-sport.com/index.ph ... &sprache=1   no,já doposud o ní nevěděl
  http://ahg.anschuetz-sport.com/index.ph ... &sprache=1   no,já doposud o ní nevěděl
Je rozhodně fakt, že tady tak leda můžeme polemizovat zda to je či není vydařená malorážka, když jsme ji doposud nikdo nedrželi v pazourách... ale nejspíš o nic hůř než 1913 to střílet nebude, a osobně jsem alespoň mile překvapen, že je u Ančic něco nového.
Ale přesně jak bylo řečeno, podstatná věc je to mít čím pořádně napapat. Ale prý v novém roce ty R50 za 5.60.- nebo Lapua Midas+ za 5.90.- či Lapua X-ACT za 7.92.- díky "posílené" koruně budou střílet echtovně 

Tak se omlouvám, že jsem Vás vyrušil ze zimního spánku a za 4 měcíce na viděnou
			 http://ahg.anschuetz-sport.com/index.ph ... &sprache=1   no,já doposud o ní nevěděl
  http://ahg.anschuetz-sport.com/index.ph ... &sprache=1   no,já doposud o ní nevědělJe rozhodně fakt, že tady tak leda můžeme polemizovat zda to je či není vydařená malorážka, když jsme ji doposud nikdo nedrželi v pazourách... ale nejspíš o nic hůř než 1913 to střílet nebude, a osobně jsem alespoň mile překvapen, že je u Ančic něco nového.
Ale přesně jak bylo řečeno, podstatná věc je to mít čím pořádně napapat. Ale prý v novém roce ty R50 za 5.60.- nebo Lapua Midas+ za 5.90.- či Lapua X-ACT za 7.92.- díky "posílené" koruně budou střílet echtovně

Tak se omlouvám, že jsem Vás vyrušil ze zimního spánku a za 4 měcíce na viděnou

Za klub SSK Malá Odstřelovačka přeji všem klidné prožití vánočních svátků a hodně zdraví do nového roku 2014!
Nepřežeňte to s konzumací bramborového salátu, cukroví - a pozor si také dejte na některé pohádky! 

Nepřežeňte to s konzumací bramborového salátu, cukroví - a pozor si také dejte na některé pohádky!

Vam kluci taky štastné vanoce a hodně klubovich uspěchuRChlapek píše:Za klub SSK Malá Odstřelovačka přeji všem klidné prožití vánočních svátků a hodně zdraví do nového roku 2014!

Tak a je tu jaro
 a s ním i další ročník soutěže "Malá odstřelovačka"!
 a s ním i další ročník soutěže "Malá odstřelovačka"!Letos je naschystaná opět celoroční "liga MaO 2014", složená ze šesti závodů, ze kterých se střelcům započítávají čtyři nejlepší výsledky - takže systém přesně takový, jak jej znáte již sedmým rokem! Letos je to s jednou malou změnou - byla zrušena soutěžní podkategorie "Classic", takže se vracíme zpět k osvědčenému formátu - ten nejlepší vyhrává, bez rozdílu kategorií či vybavení..
Bude se střílet střídavě v Praze, Lysé n.L. a Hradci Králové - takže kdo můžete, přijďte si naší soutěž vyzkoušet na kterýkoli z plánovaných závodů! A zde je kalendář:
1. Závod ligy MaO - 19.04.2014 - Střelnice SSK Magnum Praha
2. Závod ligy MaO - 03.05.2014 - Střelnice SSK Třebeš - Hradec Králové
3. Závod ligy MaO - 07.06.2014 - Střelnice Lysá nad Labem
4. Závod ligy MaO - 21.06.2014 - Střelnice SSK Magnum Praha
5. Závod ligy MaO - 13.09.2014 - Střelnice Lysá nad Labem
6. Závod ligy MaO - 18.10.2014 - Střelnice SSK Třebeš - Hradec Králové
Veškeré další informace najdete na stránkách http://www.ODSTRELOVACKA.cz
Těšíme se na Vaší účast..
R.Chlapek
SSK Malá Odstřelovačka
A pro ty z Vás, komu chutná RWS a nemá do nového roku čím napapat budou v průběhu příštího měsíce nové série R50 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ahoj pánové,
za necelé dva týdny se koná první závod a tady je naprosté mrtvo. Co se to děje?
Čekal jsem, že to tady bude vřít a všichni se budeme chlubit jak nám to střílí a ono nic .
 .
Tak se pochlubte.
Já jsem o víkendu konečně složil zbraň, ze kterou bych se chtěl postavit na startovní pole a dnes ji poprvé provětral. Testoval jsem střelivo a zkoušel, jak se chová když ji nechám pauzu 2 - 3 minuty mezi výstřely.
Abych jen neplkal, zde je posledních 5 ran z odpoledne (pozn.:2-3 minuty pauza mezi každým výstřelem).
Dnes jsem měl opravdu štěstí a už se to nemusí opakovat.
Jinak přechod od 456 k SUHL je něco nádherného .
 .
za necelé dva týdny se koná první závod a tady je naprosté mrtvo. Co se to děje?
Čekal jsem, že to tady bude vřít a všichni se budeme chlubit jak nám to střílí a ono nic
 .
 .Tak se pochlubte.
Já jsem o víkendu konečně složil zbraň, ze kterou bych se chtěl postavit na startovní pole a dnes ji poprvé provětral. Testoval jsem střelivo a zkoušel, jak se chová když ji nechám pauzu 2 - 3 minuty mezi výstřely.
Abych jen neplkal, zde je posledních 5 ran z odpoledne (pozn.:2-3 minuty pauza mezi každým výstřelem).
Dnes jsem měl opravdu štěstí a už se to nemusí opakovat.
Jinak přechod od 456 k SUHL je něco nádherného
 .
 .Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Moc pekny, porad si rikam, ze i z teto jsem si mel postavit neco na BR   

Snad nebude mrtvo na soutezi, stejne jako tady a jinde.

Snad nebude mrtvo na soutezi, stejne jako tady a jinde.
 Paradni pozvanka na zavody MaO!
 Paradni pozvanka na zavody MaO!