Příspěvek
od Lugerman » 23 led 2007 21:00
Takže napřed k těm pružinám. Používám úplně klasické, které jsou původně v zásobníku a které se dají dokoupit. Problém jsem měl pouze v jednom případě, když jsem měl v práci jednu už hodně jetou čízu. Pružina byla hodně unavená a bylo třeba ji každou chvíli natáhnout. Jinak se stávalo, že nebyly podány náboje ze zásobníku.
Co se týče botek zásobníku, tak je úplně jedno jestli jsou na compact nebo klasickou velikost, jsou stejné. Já používám tu, která je na fotografii. Ceny se liší od prodejce. Měly by jít koupit snad všechny tvary, které zbrojovka má na svých zbraních.
K problému toho svlékání se botiček ze zásobníku, tak ten jsem měl taky. Je to jednoduché. Zásobníky s botičkou mají jiný ten plíšek který je navlečen na pružině a drží botku na svém místě. Proto když vyměníte jenom botku padá dolů. Viz. foto (omluvte kvalitu, je z mobilu), vlevo je ten druh, který patří k botce. Rozdíl je jasný. Potom vše funguje naprosto bez problémů.
O botkách které u ČZ 75 zvyšují kapacitu zásobníku nic nevím. Určitě ale kvůli tomu nemusíte kupovat zásobníky od Tanga. Ty nové od ČZ jsou standartně na 16 nábojů, u compactu na 14.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Si vis pacem, para bellum.