4,5mm nebo 5,5mm?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
5,5ku hlaveň k 634. No a pak ještě jednu 5,5ku pro velký kluky. A další v krátké verzi je v pořadníku.
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg
Re: 4,5mm nebo 5,5mm?
To jsem taky nepochopil.cannis píše:...
Já nevím kluci jak to děláte ale já vystřílím krabičku obojí ráže za stejnou dobu. Nějak nerozumím proč bych měl 500ks v pětapůlce dát rychleji, než 500ks čtyřiapůlky?

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Nevím, prostě je to jen takový pocit.
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
To je kluci jednoduchý, jednak mě osobně mnohem víc baví 5,5, to prťavý beru jen na sklopky, max před tím vyzkoušet a to je celý. a když je mi to málo opravdu je láduju i po 3. já sem prostě jinej no
druhá věc je asi nějaká psychika, jak to neubejvá v krabičce ani to nebaví, když ubejvá, nutí to šetřit a o to dřív jsou v pr..
a jdou líp nabíjet
je to sice celý nesmysl, ale ono to funguje
Nepopíram že lze vystřílet 500 4,5 stejně rychle jako 500 5,5. Myslel jsem to ale tak jak jsem to napsal, od ledna a dostmožná i dřív mám načnutou 2. krabičku JSB 4,5. V 5,5 jak ji otevřu tak už ji leckdy nemusim zavírat

druhá věc je asi nějaká psychika, jak to neubejvá v krabičce ani to nebaví, když ubejvá, nutí to šetřit a o to dřív jsou v pr..
a jdou líp nabíjet
je to sice celý nesmysl, ale ono to funguje

Nepopíram že lze vystřílet 500 4,5 stejně rychle jako 500 5,5. Myslel jsem to ale tak jak jsem to napsal, od ledna a dostmožná i dřív mám načnutou 2. krabičku JSB 4,5. V 5,5 jak ji otevřu tak už ji leckdy nemusim zavírat
Nejde!Prostě NNe
A co teprve diabolka 9mm, to je nabíjení 
A v krabičce jich moc není.

A v krabičce jich moc není.
a hlavne v 16J to vyleti sotva z hlavne 

od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Pravda, pravda .... 80m/s není moc.
Když ale dáš dobrý "minometný" úhel, tak se i trefíš
:
Když ale dáš dobrý "minometný" úhel, tak se i trefíš

Líp bych to nenapsallukinn píše:a za me je nejlepsi 6,35 king(mam i 4,5 i 5,5) takze to mam porovnane ne vymyslene,ale ta v 6,35 neni na 16J

Diabolky 9 mm se dobře nabíjejí za zhoršených světelných podmínek, v rukavicích a někdy i ve stresumikiki píše:A co teprve diabolka 9mm, to je nabíjení

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Celou diskuzi muze clovek precist 3 a pokud nema neco "odfoukano" tak je z toho stejne jelen. Ano,diskuze 4,5mm nebo 5,5mm je jako zminovane jestli je lepsi blondyna ci bruneta, Intel vs. AMD, benzin vs. nafta, ci s sipkovou nabo se zelim.....proste rozhodnuti na zaklade subjektivniho faktoru a a jen par hmatatelnych faktu vychyluje misky vah. Takze kdyz clovek predchozich 39 stran diskuze shrne,jednoznacnou odpoved na svou otazku jakou razi vybrat nenajde
Neresil bych zda je lepsi .177 nebo .22, ale co ktera raze prinasi ci v cem ma navrch. Suma sumarum: .22 zere mene vzduchu na vystrel nez .177, .177 min pada a staci na zamireni na dalku mene dotu nez pri .22, presnost ci soustrel sulnul stejny, ale ted pro me nezodpovezena otazka na kterou bylo jednou napsano to a druhy tabor psal opak.Ktera z razi .177 nebo .22 je pri 16J vice ovlivnovana povetrim (napr. bocni vitr, dest). Diky za fundovanou odpoved 

CZ 200S FS .177
Hawke PANORAMA EV 4-12x40 AO
Hawke PANORAMA EV 4-12x40 AO
No ja som sa rozhodoval na základe toho, že mám doma dosť veľký dvor a nemám problém strieľať 60-90 metrov, takže u mňa tá voľba bola jasná, ak som sa chcel držať zákonného limitu. 5,5 by som si kúpil jedine vtedy, kebyže mám priestor na strieľanie maximálne do tých 30m, prip. by som kupoval vzduchovku čisto na lov do 30m.
Bruneta,intel,benzín,šípková a .22 

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Je tam malý rozdíl, ale ta 5,5 má menší odchylku než 4,5.
Za mě rozhodně obě. Na něco se hodí víc .177 pro jiné případy zase .22 .
4,5mm nebo 5,5mm? Já bych otázku položil jinak. Dodržuju, nebo nedodržuju zákon? Kdo z těch, co tu hájí .22 mají na ústí rychlost 175 m/s...
Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
http://www.hft-brno.cz
hoši, nechci nijak rejpat, ale už zase rozjíždíte diskuzi, která se tu točí dokola jako kolovrátek
.
původní otázka od KOPIHO zněla: " Ktera z razi .177 nebo .22 je pri 16J vice ovlivnovana povetrim (napr. bocni vitr, dest). Diky za fundovanou odpoved
"
jedinej Barys zareagoval správně

původní otázka od KOPIHO zněla: " Ktera z razi .177 nebo .22 je pri 16J vice ovlivnovana povetrim (napr. bocni vitr, dest). Diky za fundovanou odpoved

jedinej Barys zareagoval správně

dycky STEYR