Vyber vzduchovky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Nikdá sem to nepočítal přesně, ale těch deklarovanejch 60 v pohodě a když střílí Exactama tak rána vyjde sakumprdum na 70 halířů. Takže jedno odpůldne juniorskýho picání vyjde v přepočtu bratru na dvě až tři píva.
Co bych pro smrady nevobětoval.
Jináč o flintě: http://forum.gunshop.cz/norconia-co2-pu ... t1429.html
		Co bych pro smrady nevobětoval.
Jináč o flintě: http://forum.gunshop.cz/norconia-co2-pu ... t1429.html
AA S400F cal.177 + Taipan 6-24x56 SCB EX
FX Typhoon cal.22 + Viper 8-32x60 SCB
AA ProSport cal.22 + Viper 10x44 SCB EX
Diana 52 cal.22 + Viper 10x44SCB EX
CZ 200 + Taipan 9-24x56 SCCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
A několik veteránů typu Diana 27, Slavia 613...
SPA PR900W cal.4,5mm
Re: Vyber vzduchovky
Mam slavii 634 je to dobra vzduchovka ale ne perfektni.Udelam si radost a koupim si HW100T. Vsimnul jsem si ze mnoho ucastniku tohoto fora maji vetrovky ale take pruzinovky. Jsou tu i majitele HW100T i HW97 chtel bych jen vedet nazor na strelbu z techto dvou zbrani,ani ne tak presnost ale jestli ma clovek z opakovaci zbrane vice ze strelby,myslim tim strelecke radosti (nebo streleckeho opojeni) ahoj Jirka
Větrovce propadneš určitě víc než pružinovce. Nebude to ale kvůli zásobníku 

Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
Tak to má asi každý jinak, kdyby nebyly větrovky se zásobníkem tak by mě možná nikdy nezačly zajímat, vedlejší je ještě pohodlnost a tichost při nabíjení. Další výhody jsou pro mě nepodstatné a ještě znehodnoceny nevýhodama. takže větrovka je větrovka ale zas pružina je pružina.
K dotazu, s jednorankou od stolu na posezení nejspíš vypráskáš víc střeliva a snad přesněji, ale to co s opakovačkou s tim prostě dělat nejde- dvojstřely neexistujou, na lov nebo hft se mi proto jednorané pušky příčí
K dotazu, s jednorankou od stolu na posezení nejspíš vypráskáš víc střeliva a snad přesněji, ale to co s opakovačkou s tim prostě dělat nejde- dvojstřely neexistujou, na lov nebo hft se mi proto jednorané pušky příčí
Nejde!Prostě NNe
"Snad přesněji"? To si děláš srandu, ne? Myslím si, že stoprocentně přesněji.
Mě se tedy jednoranka nepříčí. Na hft vůbec, tam nechápu k čemu ti je zásobník. A na lov teda nevím. Myslel jsem, že se u nás vzduchovkou lovit nesmí, a když, tak mi jedna rána stačí Tyhle dva případy teda zrovna nevim...
 Tyhle dva případy teda zrovna nevim...
Na plinkačku je to jiná. Tam klidně semiauto
Mě se tedy jednoranka nepříčí. Na hft vůbec, tam nechápu k čemu ti je zásobník. A na lov teda nevím. Myslel jsem, že se u nás vzduchovkou lovit nesmí, a když, tak mi jedna rána stačí
 Tyhle dva případy teda zrovna nevim...
 Tyhle dva případy teda zrovna nevim...Na plinkačku je to jiná. Tam klidně semiauto

- 
				Smazaný uživatel 5179
Runner, zaleží co očekáváš. Užívám si každý výstřel a při nabíjení  mám dost času popřemýšlet proč jsem to nedal. U větrovky ten čas nemáš a ani nepotřebuješ páč spíš trefíš. Stačí namířit... Většinou... 

Pokiaľ nemáš v pláne loviť, tak ti viacranka bude viacmenej aj zbytočná. Ono to je skôr taký luxus...no pri love občas potrebuješ rýchlo nabiť ďalšiu
Ve srovnání s S634 je i HW97 vyšší liga. Ještě o další úroveň výš jsou větrovky. A jestli opakovací, nebo jednoranku, to záleží na úhlu pohledu a využití.Runner píše:Mam slavii 634 je to dobra vzduchovka ale ne perfektni.Udelam si radost a koupim si HW100T. Vsimnul jsem si ze mnoho ucastniku tohoto fora maji vetrovky ale take pruzinovky. Jsou tu i majitele HW100T i HW97 chtel bych jen vedet nazor na strelbu z techto dvou zbrani,ani ne tak presnost ale jestli ma clovek z opakovaci zbrane vice ze strelby,myslim tim strelecke radosti (nebo streleckeho opojeni) ahoj Jirka
Osobně je mi pohodlnější při HFT mezi stanovišti vyjímat zásobník a na druhý terč pak jenom pohnout pákou a nemuset pokaždé lovit diabolky odněkud a sbírat je pak rozsypané...
z ho.na bič neupleteš
PEPAN píše:.......K dotazu, s jednorankou od stolu na posezení nejspíš vypráskáš víc střeliva a snad přesněji,......
Moh by mi někdo exaktně vysvětlit, proč bych měl s opakovačkou nastřílet míň, pokud tedy pominu možnost rychlejší střelby a z toho plynoucí chyby střelce?mates444 píše:"Snad přesněji"? To si děláš srandu, ne? Myslím si, že stoprocentně přesněji.......
Ale to je každýho věc, jestli to tam bude sypat jako z kulometu, nebo v klidu a ne věcí konstrukce flinty.
Stejná hlaveň, stejná komora, stejnej trn.....
Akorát že trn projde skrz zásobník. Pokud uvažujete možnost deformace střeliva zásobníkem, či rychlejší opotřebení o-kroužku nabíječe o bubínek (což sou věci co se daj ohlídat), tak snad, ale jinak není v podstatě důvod.
Já za sebe jsem nepozoroval změnu nástřelu po překopání jednoranky na opakovačku (QB78, FX Typhoon...).
AA S400F cal.177 + Taipan 6-24x56 SCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
SPA PR900W cal.4,5mm
Ted jsem si to co psal  Pepan přečetl znovu. Prvně jsem myslel, že myslí rozdíl v přesnosti mezi pružinou a větrovkou. Ale myslí rozdíl mezi jednorankou a zásobníkem u větrovky. Moje chyba.
Pokud to nebude nepovedenej Hatsan, tak tam rozdíl v přesnosti bude minimální.
Pokud to nebude nepovedenej Hatsan, tak tam rozdíl v přesnosti bude minimální.
a k tomu lovu, od toho máme hft aby sme si zalovily vzduchovkou. když přijdu na štont a vidim 2 krysáky vim že ve skutečnosti by nečekaly čtvrt hodiny než si založim pušku, vyhrabu diabolku atd  prostě abych si to užil jaxepatří tak potřebuju sekačku a basta
  prostě abych si to užil jaxepatří tak potřebuju sekačku a basta
 prostě abych si to užil jaxepatří tak potřebuju sekačku a basta
  prostě abych si to užil jaxepatří tak potřebuju sekačku a bastaNejde!Prostě NNe
ale po case zase rad sahnes po pruzine.takze doporucuju neprodavat ja jsem uz taky vylecenmates444 píše:Větrovce propadneš určitě víc než pružinovce. Nebude to ale kvůli zásobníku

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Borci,dekuji vam za vase nazory,bylo jiz vlastne rozhodnuto bude to HW100T musim se priznat ze jsem ve skutecnosti zadnou z nich ani nemel v ruce ani nevidel, jen z obrazku. V Brne nemaji nikde ani jednu z nich v obchode
tady se kupuje z obrazku.V Pazbe jsem jednu videl ale nebylo to HWcko, vypadalo to jako kulovnice obrovska puska
nejaka anglicanka tak to nemusim ale zrovna si ji nekdo kupoval. Z toho je videt jak jsme odlisni.
			tady se kupuje z obrazku.V Pazbe jsem jednu videl ale nebylo to HWcko, vypadalo to jako kulovnice obrovska puska
nejaka anglicanka tak to nemusim ale zrovna si ji nekdo kupoval. Z toho je videt jak jsme odlisni.
Ta obrovská flinta co byla na pažbě byl Benjamin marauder,  to je fakt kráva veliká  

tapatalk now Free

tapatalk now Free
....možná za pár let....
V pažbě mají HW100 a pochybuji, že by obrovksá puška vypadající jako kulovnice byla angličanka, tipoval bych to na toho marauderaRunner píše:Borci,dekuji vam za vase nazory,bylo jiz vlastne rozhodnuto bude to HW100T musim se priznat ze jsem ve skutecnosti zadnou z nich ani nemel v ruce ani nevidel, jen z obrazku. V Brne nemaji nikde ani jednu z nich v obchode