Já s revolverem rex 1,5 mam na devět kroků velkej problém dát jednu z deseti do černýho pole na mezinárodnim pistolovim terči :\
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

) a na 20m je to porad jeste v terci,ale o nejaky presnosti se uz neda mluvit,sem rad ze to vidim na miridlech,myslim ze to byl pistolovy terc. Mam 3palec. Ale koncem mesice budu mit foxe 20mm s nastavit.miridli tak by to mohlo byt lepsi. Nechodi nekdo strilet v Praze  do Sedlce? Strelnici nepisu at nedelam reklamu,ale tak vic jich tam neni
 ) a na 20m je to porad jeste v terci,ale o nejaky presnosti se uz neda mluvit,sem rad ze to vidim na miridlech,myslim ze to byl pistolovy terc. Mam 3palec. Ale koncem mesice budu mit foxe 20mm s nastavit.miridli tak by to mohlo byt lepsi. Nechodi nekdo strilet v Praze  do Sedlce? Strelnici nepisu at nedelam reklamu,ale tak vic jich tam neni 
 ja se jen ptam,ne ze bych potreboval partaka,ja mam rad svuj klid,cistim si tam hlavu
 ja se jen ptam,ne ze bych potreboval partaka,ja mam rad svuj klid,cistim si tam hlavu  minule semnou kecal ten redaktor,takze ze strilebi moc nebylo :@ doufam ze budoy aspon ty fotky v casaku
 minule semnou kecal ten redaktor,takze ze strilebi moc nebylo :@ doufam ze budoy aspon ty fotky v casakuIntenzivně se na tom pracuje, bude to hotové koncem listopadu.Alexxxus píše:Já už se také nemůžu dočkat ... Doufám že budu brzo mít něco k recenzi ...

to prenecham nekomu jinemu. Strileno .22flobert. Takze nerikam ze na obranu vhodna zbran,ale pri nejhorsim by se to pouzit dalo a urcite to hracka neni i kdyz to tak muze vypadat,tim masem to proslo jak nic a byt silny treba 10cm urco by to taky slo. Zkuste to nekdo,ja nenam vhodny podminky v byte
 to prenecham nekomu jinemu. Strileno .22flobert. Takze nerikam ze na obranu vhodna zbran,ale pri nejhorsim by se to pouzit dalo a urcite to hracka neni i kdyz to tak muze vypadat,tim masem to proslo jak nic a byt silny treba 10cm urco by to taky slo. Zkuste to nekdo,ja nenam vhodny podminky v byte  klidne to kilo za maso poslu a starou mikinu taky
 klidne to kilo za maso poslu a starou mikinu taky  fotky mozna odpo,ale co uvidite,dve diry v mase
  fotky mozna odpo,ale co uvidite,dve diry v mase