Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

.Flinta je to pěkná a Kuba nešetřil chválou,mě trošku vadilo to pažbení,je jako "ementál"
.Flinta je to pěkná a Kuba nešetřil chválou,mě trošku vadilo to pažbení,je jako "ementál"  Ale to je věc názoru......
 Ale to je věc názoru...... 

tak tak ta pazba je krasna.......kdyby me neslo o kompaknost tak jsem do ni sel taky ale jen v .22cePyron píše:Zdendo, do Drozdova jsem bohužel nemohl moje smůla, a co o ní psal Kubajzz jsem četl, mě se prostě líbí, holt musím počkat.
Nějak nemůžu na toto nereagovat,tak jsem si to přetáhl sem,abych tam Brňakům nekalil vlákno.......žabák píše: Mě to trvalo 3 roky než jsem začal někde jezdit. 3 roky jsem tu střílel sám a nebo ve dvou až ve třech, ale žádnej nechtěl se mnou vyrazit na pořádnej sraz. Jednoho dne jsem se seznámil se Zdendouxxl a potom to začalo. Jako v pohádce ,co? Zase ten Zdendaxxl. My z něho děláme skoro boha a jak já ho nesnáším

I někteří Pražští kovbojové nám říkali že se tady na to máme vybodnout a přijet za něma do Mílovic atd.. a my jme jim dokázali že to tady na Moravě jde. Prostě to začalo se Zdendouxxlem
On má velkou chuť a velkou hubu a tím mu děkuji

a opravdu upřímně mě to dojalo
 a opravdu upřímně mě to dojalo  Chvilku jsem měl sice strach,že začnu trpět "syndromem svého božství"
 Chvilku jsem měl sice strach,že začnu trpět "syndromem svého božství"  ale naštěstí se tak nestalo
 ale naštěstí se tak nestalo  .Když už jsme u toho,tak já bych do toho tenkrát bez Tebe taky nešel, takže Ti rovněž děkuji
.Když už jsme u toho,tak já bych do toho tenkrát bez Tebe taky nešel, takže Ti rovněž děkuji  

.........Tu velkou hubu ještě pořešíme,těš se......
 .........Tu velkou hubu ještě pořešíme,těš se......  

..........s nimi to začalo,tak by ten konec sezóny neměl být bez nich
 ..........s nimi to začalo,tak by ten konec sezóny neměl být bez nich