Jsem tu úplně nový a hned otravuju s dotazem

Mám stařičkou kulovnici Mannlicher Schönauer se závěrem systému Mauser v ráži 7x64. Po renovaci a výrobě nové montáže pro puškohled jsem ji začal "zvykat" na nové střelivo - Sellier a Bellot SPCE 11,2g. Jenže po výstřelu se mi závěr po otočení a zatáhnutí jakoby zasekne, když více zatáhnu tak přeskočí a nábojnice zůstane v komoře. Vyrazit ven jsem ji musel svářecím drátem a šlo to strašně ztuha
 Když jsem do komory zasunul nový náboj, šel zpět vytáhnout krásně a zlehka, po výstřelu se ale situace opakovala... Nábojnici jsem vyrazil ven až po několikátém udeření drátem skrz hlaveň. Nevít prosím někdo, kde bych měl hledat chybu??
  Když jsem do komory zasunul nový náboj, šel zpět vytáhnout krásně a zlehka, po výstřelu se ale situace opakovala... Nábojnici jsem vyrazil ven až po několikátém udeření drátem skrz hlaveň. Nevít prosím někdo, kde bych měl hledat chybu??PS. Na krabičce s náboji je číslo série a za ním je /2. To číslo s lomítkem ale na žádné předešlé krabičce nikdy nebylo, nevíte někdo čím to?
Děkuji za odpovědi, Jirka.