ako sa tu vsetci postupne po priznavame, ze sme leoše objednali...
 ako sa tu vsetci postupne po priznavame, ze sme leoše objednali...   Inak im to nejako dlho trva teraz neviem co sa deje.???
  Inak im to nejako dlho trva teraz neviem co sa deje.???Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

ako sa tu vsetci postupne po priznavame, ze sme leoše objednali...
 ako sa tu vsetci postupne po priznavame, ze sme leoše objednali...   Inak im to nejako dlho trva teraz neviem co sa deje.???
  Inak im to nejako dlho trva teraz neviem co sa deje.??? ,včera jsem objednal a hned šel s barvou ven
 ,včera jsem objednal a hned šel s barvou ven  Já už do toho koukal a dobrý, jen sem nevěřil,že to bude(za ty peníze) držet nástřel atp.Piku myslím celkem seriózně posoudil(ten boxtest je parádní), že má cenu se o to zajímat
 Já už do toho koukal a dobrý, jen sem nevěřil,že to bude(za ty peníze) držet nástřel atp.Piku myslím celkem seriózně posoudil(ten boxtest je parádní), že má cenu se o to zajímat  Je to hlavně zvědavost,co mě pomohla to objednat,rád bych tím zkusil HFT,někteří se teď dozajista usmívají
 Je to hlavně zvědavost,co mě pomohla to objednat,rád bych tím zkusil HFT,někteří se teď dozajista usmívají  ,no možná jim ten úsměv ještě ztuhne na rtech
 ,no možná jim ten úsměv ještě ztuhne na rtech  

nepotřebuji velké zvětšení,což já opravdu nepotřebuji tak pro mě prostě vede...
 nepotřebuji velké zvětšení,což já opravdu nepotřebuji tak pro mě prostě vede... rychlejší-pohotovější zaměření cíle..
  rychlejší-pohotovější zaměření cíle..

Tak pod tohle se podepíšupiku píše:Nejsem ten typ,čím dražší tím lepčččííí,pro mě je hlavní poměr cena výkon
 Piku,zajímalo by mě jak je přes to vidět při HFT nastavení,tzn.paralaxa na 23m,zvětšení 10x,na 8m-42m,třeba Hawke je docela v pohodě,obraz na kratší vzdálenost samo není ostrý ale v pohodě vidím sklopku i killzonu,mám teď zkušenost z Lipové s Tajpanem a Viperem,oba variábly a při stejném nastavení nebylo na 8m vidět nic,sotva obrys sklopky(totalní mazanice),killzonu jsi defacto odhadoval,takže na HFT (out)zajímalo by mě jak je na tom tenhle "pseudoPoldík",můžeš to porovnat třeba s HAWKEM.....dík
 Piku,zajímalo by mě jak je přes to vidět při HFT nastavení,tzn.paralaxa na 23m,zvětšení 10x,na 8m-42m,třeba Hawke je docela v pohodě,obraz na kratší vzdálenost samo není ostrý ale v pohodě vidím sklopku i killzonu,mám teď zkušenost z Lipové s Tajpanem a Viperem,oba variábly a při stejném nastavení nebylo na 8m vidět nic,sotva obrys sklopky(totalní mazanice),killzonu jsi defacto odhadoval,takže na HFT (out)zajímalo by mě jak je na tom tenhle "pseudoPoldík",můžeš to porovnat třeba s HAWKEM.....dík
 ,ale i tak dík
 ,ale i tak dík  .......Kdo si počká,ten se dočká
 .......Kdo si počká,ten se dočká   
  Oni to určitě nejsou špatná skla,ale na HFT hold ne příliš vhodná...
 Oni to určitě nejsou špatná skla,ale na HFT hold ne příliš vhodná... 
 Hergot, kdo se má v těch plazech vyznat
 Hergot, kdo se má v těch plazech vyznat  Já přece nejsem žádný Herpetolog
 Já přece nejsem žádný Herpetolog  

aliexpress je jenom zprostředkovatel, něco jako ebay nebo aukro, záleží tedy přímo na prodejci jestli je spolehlivý nebo ne. pokud nepotvrdíš, že zboží přišlo v pořádku, aliexpress nepošle prodejci penízesnajpr81 píše:zdravím pánové,
uvažuji také o koupi výše zmiňované kopie, popř. jiné verze odsud:
http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea ... 0924091811
nemá s touto stránkou někdo skušenost?
 Takto dlho mi este nic z DXka necestovalo...
 Takto dlho mi este nic z DXka necestovalo...