Chrono Connect Mobile Lite / Pro
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Re: Chrono Connect Mobile Lite / Pro
Jen chci informovat,že Chrono Pro po mých mailech autorovi už funguje a updatuje 

No to je prdel  

dalo se to čekat ,ale stejně...
Nemáte někdo na víc mobil s androidem abych to mohl taky zkusit? 

dalo se to čekat ,ale stejně...Nemáte někdo na víc mobil s androidem abych to mohl taky zkusit?

Tak jsem poridil tenhle programek a haze docela presne cisla i pri opakovanem mereni. U c1777 a jinym vzduchovek dava blozke icisla.Jen mi nejde do hlavy proc hatsan 55s ma nekdy 240 a nekdy 170 m/s. Kvuli pruzine nejspis u pcp zbrani male pruzinovce vse beha jak ma. V nabidce zbrani nebyl model hatsan 55, tak jsem dal lslavia 631 a hammerli ahunter force 750.Ma nekdo tip jak to lip nastavit
crosman 1377 4,5mm + steel breech + 2-8x20 čína za litr
crosman 760 4,5mm osazenou vetsinu čínskyma reddotama
crosman vantage NP 4,5 mm 16 J , nikoostirling 4x32AO
crosman 362 5,5 + steel breech + 4x16 x 40 čína za litr
Hatsan 55S 4,5mm
			crosman 760 4,5mm osazenou vetsinu čínskyma reddotama
crosman vantage NP 4,5 mm 16 J , nikoostirling 4x32AO
crosman 362 5,5 + steel breech + 4x16 x 40 čína za litr
Hatsan 55S 4,5mm
Lite verze uz neni k dispozici? Tak to je velka skoda 

Zkoušel jsem lite verzi a mám rozpačitý dojmy. Prakticky samý eror... Změřilo to snad jen dvakrát, bez ohledu na nastavení.
I když jen poklepu na mobil, tak eror. Bohužel...
Mobil xiaomi poco 2
			I když jen poklepu na mobil, tak eror. Bohužel...
Mobil xiaomi poco 2
na iphonu 3 to fungovalo parádně. na čtyřce už se to potýkalo s problémy. Nakonec mě to donutilo kupit obyč chrono z čajny. Už víc jak tři roky mi slouží a bez problému. Na tu kontrolu, naladění výkonu víc není třeba.
Přesně o to mi šlo. Kontrola naladění po rozebrání, co vše má vliv na výkon a tak.
Full verzi bych klidně zaplatil, ale takto je zbytečná. Kouknu po Číně
			Full verzi bych klidně zaplatil, ale takto je zbytečná. Kouknu po Číně
Ja mám redmi 8 a funguje to celkom dobre. Nemôže byť vonku moc hluku, potom to dáva error. Mám hatsan air tact 4.5 a z diabolkami 0.48g mi to ukazovalo cca 220m/s. Povedal by som, že na také orientačné účely veľmi dobrá aplikácia.
Doma jsem zkoušel na 5 a 7 metrů. Ale nejde ani poklep který to zaznamená, ale ukáže eror
Ja som to skúšal na 20, 15 a 10 metrov a telefón som položil vždy do stredu na zem.
Zdravím.
Pro střelecke amatéry a domácí použití měřeni rychlosti a výkonu jsem objevil v obchod play aplikaci Chrono connect mobil Pro.To Pro znamená potřebu apku zaplati částkou 80kč aby se otevřela plná verze s výběrem střeliva atd.a mohly se zadat všechny potřebné údaje.Ukládá i série střel.Dal jsem na doporučení uvádět pro přesnost údaje v palcích.Tak chvilku přepočtů,zadání všech potřebných údajů a střelbou na10m vzdálený kovový lapač střel vyzkoušeno.Zřejmě měří odezvu mezi výstřelem a dopadem střely pomocí opakovaci frekvence.Apka zobrazí rychlost střely a výsledné Jouly.S podivem aplikace funguje.U nového Hatsana 65 5.5mm který má
za sebou 500 výstřelů se střelou JSB EXACT JUMBO měří 740FPS a 26J.U Hatsana někteří prodejci uvádi energii 24,další 26 nebo 28J Zřejmě dle střeliva.
Byl jsem překvapen a myslím pro hrubší orientaci dobré.Na youtube videjka kde porovnávají se spec.chrometry při výstřelu a rozdíl do 10 FPS, jestli nekecaj :)Pro ověření výpočtu energie v J jsem použil i výpočet na stránkách alexus.
			Pro střelecke amatéry a domácí použití měřeni rychlosti a výkonu jsem objevil v obchod play aplikaci Chrono connect mobil Pro.To Pro znamená potřebu apku zaplati částkou 80kč aby se otevřela plná verze s výběrem střeliva atd.a mohly se zadat všechny potřebné údaje.Ukládá i série střel.Dal jsem na doporučení uvádět pro přesnost údaje v palcích.Tak chvilku přepočtů,zadání všech potřebných údajů a střelbou na10m vzdálený kovový lapač střel vyzkoušeno.Zřejmě měří odezvu mezi výstřelem a dopadem střely pomocí opakovaci frekvence.Apka zobrazí rychlost střely a výsledné Jouly.S podivem aplikace funguje.U nového Hatsana 65 5.5mm který má
za sebou 500 výstřelů se střelou JSB EXACT JUMBO měří 740FPS a 26J.U Hatsana někteří prodejci uvádi energii 24,další 26 nebo 28J Zřejmě dle střeliva.
Byl jsem překvapen a myslím pro hrubší orientaci dobré.Na youtube videjka kde porovnávají se spec.chrometry při výstřelu a rozdíl do 10 FPS, jestli nekecaj :)Pro ověření výpočtu energie v J jsem použil i výpočet na stránkách alexus.
- 
				Smazaný uživatel 26342
Opravdu hezký počin. V dnešní době, kdy jsou k mání kdejaké přesné a certifikované chrona, taháš z lidi 80,-Kč za volovinu. Tento "vynález" pracuje na bází věštění ze skleněné koule ? To už snad počítaní prostřelených listu v telefonním seznamu je přesnější. 

Já, že tahám z lidí takový prachy-80kč, to snad ne.Nemám vložený odkaz na svůj účet  Věstit z koule by mohla,ale přesto pracuje jinak.Pro mne mnohem lepši než telefonní seznam,v seznamu vidim jen čislo prostřelené stránky.Každý se může rozhodnout co  chce mít certifikované a jestli takové chrono potřebuje nebo využije.Nebo apku vyzkouší a zhodnotí zda mu vyhovuje nebo ne.Nebo ukazuje nesmysly.Já to risknul
 Věstit z koule by mohla,ale přesto pracuje jinak.Pro mne mnohem lepši než telefonní seznam,v seznamu vidim jen čislo prostřelené stránky.Každý se může rozhodnout co  chce mít certifikované a jestli takové chrono potřebuje nebo využije.Nebo apku vyzkouší a zhodnotí zda mu vyhovuje nebo ne.Nebo ukazuje nesmysly.Já to risknul  Je levnějši třeba jak krabka prospěšných cigár,že.Ohlasy výše ji též vesměs nezatracují.
 Je levnějši třeba jak krabka prospěšných cigár,že.Ohlasy výše ji též vesměs nezatracují.
			 Věstit z koule by mohla,ale přesto pracuje jinak.Pro mne mnohem lepši než telefonní seznam,v seznamu vidim jen čislo prostřelené stránky.Každý se může rozhodnout co  chce mít certifikované a jestli takové chrono potřebuje nebo využije.Nebo apku vyzkouší a zhodnotí zda mu vyhovuje nebo ne.Nebo ukazuje nesmysly.Já to risknul
 Věstit z koule by mohla,ale přesto pracuje jinak.Pro mne mnohem lepši než telefonní seznam,v seznamu vidim jen čislo prostřelené stránky.Každý se může rozhodnout co  chce mít certifikované a jestli takové chrono potřebuje nebo využije.Nebo apku vyzkouší a zhodnotí zda mu vyhovuje nebo ne.Nebo ukazuje nesmysly.Já to risknul  Je levnějši třeba jak krabka prospěšných cigár,že.Ohlasy výše ji též vesměs nezatracují.
 Je levnějši třeba jak krabka prospěšných cigár,že.Ohlasy výše ji též vesměs nezatracují.- 
				kubisakhasisak
Celkem funguje, 
při vyšších výkonech to chce delší vzdálenost měření, s nějakým plivátkem klidně doma.
			při vyšších výkonech to chce delší vzdálenost měření, s nějakým plivátkem klidně doma.