Možná přijedeme i dva ..
Jinak ty online terče .. kčemu je to dobré ? to je nějaká kvalifikace někam ? nebo jen nějaká soutež na netu ?
Přiznám se, stránky jsem moc nepročítal .. čumím na Van Helsing

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

, ale počwsí na víkend zatím nic moc. Bobo přijeďte!!!
 , ale počwsí na víkend zatím nic moc. Bobo přijeďte!!!

Ano nebo ne. Váhám, váhám jestli jít střílet nebo jet na ten zájezd. Ještě počkám. Počasí na sobotu zatím špatný. V pátek večer se rozhodnu. Střílení mě táhne víc, ale.....
  Ano nebo ne. Váhám, váhám jestli jít střílet nebo jet na ten zájezd. Ještě počkám. Počasí na sobotu zatím špatný. V pátek večer se rozhodnu. Střílení mě táhne víc, ale.....  
   Pokud se ohlásí ještě jeden nebo dva, tak není co řešit
 Pokud se ohlásí ještě jeden nebo dva, tak není co řešit 

.....ale Pytrs přijede ve třech a Bobo snad má taky někoho vzít.......kurňa,to by bylo aby nebylo
 .....ale Pytrs přijede ve třech a Bobo snad má taky někoho vzít.......kurňa,to by bylo aby nebylo 
 o rozměrech cca 70x50x600mm, 60x50x600mm a nebo min. 50x50x600mm  10ks a na jednom konci do špičky.
  o rozměrech cca 70x50x600mm, 60x50x600mm a nebo min. 50x50x600mm  10ks a na jednom konci do špičky.

Teď pro změnu marodím já,takže ject nemůžu ale i tak díky.....
 Teď pro změnu marodím já,takže ject nemůžu ale i tak díky..... 
 .. takže vzduch bude ..jen škoda že vám neukážu moje nový cibule na láhev .. nesehnal jsem redukci .. ale Zdenda je už viděl
 .. takže vzduch bude ..jen škoda že vám neukážu moje nový cibule na láhev .. nesehnal jsem redukci .. ale Zdenda je už viděl