A pořád ho mám doma.

Ta originální FAC pružina po chvíli rupla na 4 díly, tak jsem tam dal V-mach a od té doby mám klid.
V přesnosti se to blíží větrovkám. Ale samozřejmě je to nikdy nepřekoná. Když jsem chodil závody s HW100 a HW97k, tak s pístovkou jsem měl obvykle tak o 2-4 body méně než s PCP.
Když si koupíš HW, tak na Gamo zapomeneš do pěti minut, ten rozdíl je obrovský, to není jako mezi větrovkami, kde ty rozdíly nejsou zas až tak výrazné.

,je lehoučká tak že človek když ji drží opravdu přemýšlí jestli to není hračka
 ,je lehoučká tak že človek když ji drží opravdu přemýšlí jestli to není hračka  ,všechno plast krom samotného těla válce včetně spouště(tvrdá jako obvykle) a hlavně,která je jak u innovy defacto kovová trubička v plastovém těle,moc důvěry tedy ve mě nevzbudila
 ,všechno plast krom samotného těla válce včetně spouště(tvrdá jako obvykle) a hlavně,která je jak u innovy defacto kovová trubička v plastovém těle,moc důvěry tedy ve mě nevzbudila  .Je k ní jednodílná montáž a puškohled Gamo 3-9x40.Jinak zpracování vcelku dobré,docela mě překvapilo"gamo sklo",nekouká se přes to zase tak zle,sřílet nějaké terče nebyl čas ale kope teda zas jak ďas
 .Je k ní jednodílná montáž a puškohled Gamo 3-9x40.Jinak zpracování vcelku dobré,docela mě překvapilo"gamo sklo",nekouká se přes to zase tak zle,sřílet nějaké terče nebyl čas ale kope teda zas jak ďas  ,možna je to pravě tou nízkou váhou...neuvěřitelné
 ,možna je to pravě tou nízkou váhou...neuvěřitelné  ..nevím.Je fakt že jsem ji měl v rukách jen chvilku....tohle jsou tedy jen takové první postřehy
 ..nevím.Je fakt že jsem ji měl v rukách jen chvilku....tohle jsou tedy jen takové první postřehy