Jestli jsi mladej, tak si pumpuj. Tohle jsem tady ale ještě neviděl, tady se prodávají 1377/1322 za cca 2000 a pažba asi za 800.
Crosmany nejsou špatný na to kolik za ně chcou, uvažoval jsem taky o něm, ale to pumpování a nutnost tuningu aby to k něčemu bylo... Jako odstrašující případ budiž tady jeden, co si ho tak vytunil, až ho to přestalo bavit a chtěl ho pak tady prodat za úplně neprodejnou cenu, za kterou koupíš už něco o hodně lepšího. Ten tuning prostě leze strašně do peněz, nenápadně, plíživě, jako satanův dým do Vatikánu.
Přitlačil jsem skoro 10x a pořídil něco hotového, u čeho mě z pumpování nejebne, ale zase je to velký jako kráva, blbě se to dává do nákupní kabely (malého auta), crosman je takovej malinkatej, spíš jak pro děcka nebo nouzovka na cesty. Když to tak ale všecko spočítáš, co je třeba, aby jsi se nevztekal, zjistíš, že jsi s cenou na úrovni Zoraki HP01 Ultra, která se na srovnatelnou energii netuněného crosmana pumpuje jenom 3x (crosman 10x) a 4x na vytuněného patnáctipumpovního. Pažba k ní jde dát taky, ale  neprodává se, musíš si ji udělat.
Asi tak...
Vona ta flinta hrozně leze do peněz. To máte pušku, k ní několik optik...
A k těm optikám držáky na baterky a silnou baterku a barevné filtry a lejzry, aby člověk taky využil ty možnosti...
Jenže tohle už nemůžu nosit v tašce přes rameno, potřebuji velký puškový batoh přes obě ramena.
A taky slušnej pozorovací dalekohled, dyť ta puška s tím velkým teleskopem je moc těžká na to abych ji pořád držel v ruce a koukal přes ni. To už se ale nevejde do toho batohu a potřebuji kufr a do něj se vejde ještě stativ k tomu dalekohledu, to už se nedá nosit na zádech, to chce auto. Ne že bych auto neměl, ale je to jenom stará kraxna, takže když pojedu si někam zastřílet nebo na nějakou soutěž, budu muset hrozně moc brzo vstávat. Jenže když budu hrozně moc brzo vstávat, budu z toho celej špatnej a ani to střílení s tím velkým teleskopem nebude žádná radost. Takže abych nemusel brzo vstávat a mohl si střílení užít, musím tu starou popelnici prodat a koupit mercedesa.
Jak říkám, ty flinty, to hrozně leze do peněz. 

Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg