Díky za podporu

Je tu REPORT ze sobotního závodu Taktické malorážky!
Kdo jste nebyl, litujte
 Ale nezoufejte, za týden a kousek je tu již 3. Ligový závod, do kterého se již na webu můžete přihlásit!
 Ale nezoufejte, za týden a kousek je tu již 3. Ligový závod, do kterého se již na webu můžete přihlásit!Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Ale nezoufejte, za týden a kousek je tu již 3. Ligový závod, do kterého se již na webu můžete přihlásit!

"
"

"
"

castnilo se jen 21 (jednomu se protahla sluzba s RZ, dalsi si pokunil kotnik a dva meli oslavu
 castnilo se jen 21 (jednomu se protahla sluzba s RZ, dalsi si pokunil kotnik a dva meli oslavu  )
  )
 . Ale nijak mě to nevadí a když to nevadí serioznímu vedení tohoto fora, kterého si velmi vážím není co řešit. Zřejmě kdosi
 . Ale nijak mě to nevadí a když to nevadí serioznímu vedení tohoto fora, kterého si velmi vážím není co řešit. Zřejmě kdosi   pocítil jakousi potřebu to takto udělat a využil své možnosti a činil tak vědomě nikoli bezvědomě, což kvituji s povděkem. Rozumím, a mám pochopení pro různorodé myšlenkové pochody.
 pocítil jakousi potřebu to takto udělat a využil své možnosti a činil tak vědomě nikoli bezvědomě, což kvituji s povděkem. Rozumím, a mám pochopení pro různorodé myšlenkové pochody.